UFO-Klubben

UFO-klubben

UFO-Klubben er en serie bøger for hesteglade læsere i alderen 9-13 år. Bøgerne er skrevet af Inger Frimansson og udgives af forlaget Gyldendal.

Glæd en du kender og køb bøgerne i dag gennem vores samarbejdspartenere via linkene her på siden.

Bøger i serien:

1. Tør du ride på Golden

Luffe rider sin egen hest, Golden Angel. Effie går på nybegynderholdet. Hun drømmer om at ride Golden sammen med Luffe. Men hvordan skal hun få sagt, at hun lige er begyndt at ride? Vil Luffe stadig være hendes veninde, hvis hun fortæller, at hun ikke rider så godt endnu?

 

UFO-klubben 1 - Tør du ride på Golden 1

Billede: Copyright forlaget Gyldendal

 

2. Vi må redde Rabalder

Forårssolen varmer, og Effie og Luffe cykler hen på rideskolen, så tit de kan. Men en dag sker det værst tænkelige: Yndlingshesten Rabalder skal forlade rideskolen, og Effie er sønderknust. Det kræver både mod og list at finde ham igen. Og Effie får selvfølgelig hjælp af Luffe og Hercules. Sammen vil de redde Rabalder!

 

UFO-klubben 2 - Vi må redde Rabalder 1

Billede: Copyright forlaget Gyldendal

 

3. Kan man elske Misja?

Sommerferie! Alt burde være godt, men for Effie og vennerne på rideskolen er der desværre grund til bekymring … Misja, den hvide skimmel, som godt kan finde på at sparke ud efter de andre heste, bliver mere og mere sær. Da hun en dag på voldsom vis smider en pige af, er det både svært at forstå og at tilgive Misja. Kan man overhovedet have hende på en rideskole? Hvem vil passe og ride en hest, der sparker og bider? Hvis bare Effie havde haft sin UFO-veninde Luffe at tale med …

 

UFO-Klubben 3 - Kan man elske Misja 1

Billede: Copyright forlaget Gyldendal

 

4. Trøst hos Pinto

Sommeren er ved at gå på hæld, da ridelæreren Susanna samler børnene i stalden. Hun har noget, hun må fortælle dem. Noget trist. Heldigvis har Effie sine gode venner i UFO-klubben. Og der er også kommet en anden, der kan trøste. Pinto, den nye pony på rideskolen. Men kan Effie have både Rabalder og Pinto som yndlingsheste? Og hvad skal hun stille op med Amanda, som tror, at Rabalder er hendes hest? Og hvorfor kilder det i maven, hver gang Hercules er i nærheden. Der er også både et indbrud og tasketyve på spil …

Uddrag fra bogen: Trøst hos Pinto

 

UFO-klubben 4 - Trøst hos Pinto - Kopi 1

Billede: Copyright forlaget Gyldendal

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1629
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4364
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3405
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2641683