Teddy

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Teddy

Teddy bøgerne er en serie for de hesteinteresserede børn i alderen 6-9 år, enten som højtlæsning eller læs-selv. Bøgerne er skrevet af Lin Hallberg, der også har skrevet Sigge-bøgerne. Serien udgives af forlaget Forum. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

1. Teddy til salg

Emilie er otte år og vild med heste.Mikala, Emilies papsøster, har en hest, der savner heste-selskab En dag finder Emilie og Mikala en annonce i avisen: Teddy til salg!A-pony vallakMeget omgængelig og rar. Det med det rare passer bare ikke

 

teddy til salg

 

2. Teddy i huset

Den lille og tykke pony Teddy er flyttet ind hos Emilie og hendes familie.Han skal være holde hesten Santos med selskab og være Emilies egen private hest.Men Teddy snapper efter Santos, han er stædig og sur og stikker af fra folden.Emilie kan måske slet ikke kom me til at ride på ham. 

 

 

teddy i huset

 

3. Teddy og hans venner

Teddy er en rigtig stædig og besværlig hest, men Emilie elsker ham og er sikker på, at han nok skal blive en drømmepony. Han skal bare lige have lært hvordan!

 

teddy og hans venner

 

4. Teddy i knibe

Det går bedre med Teddy, men han er stadig noget af en ædedolk. Og en dag får han vippet låget af tønden med melasse, æder løs, til tønden er tømt og får kolik.Faktisk er Teddy ved at dø

 

teddy i sknibe

 

5. Teddy går i skole

Emilie er fuldstændig lykkelig: I julen fik hun det, som hun ønskede sig allermest: Teddy! Og nu skal Teddy lære at opføre sig ordentligt og ride sammen med andre ponyer på rideskolen, blandt andre ponyen Sigge, som kendes fra en anden populær hesteserie af samme forfatter

 

teddy går i skole

 

6. Teddy stikker af

En dag smutter Teddy ud af indhegningen, og forårskåd som han er, går han på besøg hos naboerne, der har de fineste tulipaner. Emilie lover, at han aldrig vil gøre det igen, men det er Teddy da ligeglad med, snart er han på afveje igen, og denne gang er det lige ved at koste ham livet

 

teddy stikker af

 

7. Teddy en sommerdag

Emilie ser frem til en sommerferie med alle dyrene på gården og lange rideture med Teddy. Men da Mikala skal af sted på ridelejr, og Emilie ikke må ride ud alene, knuses hendes forventninger snart igen.

 

teddy en sommerdag 

 

8. Teddy på ridelejr

Teddy er en lille shetlandspony, som i “Teddy på ridelejr” endelig skal på en rigtig ridelejr. Emilie er den, som skal lære Teddy at lystre og Teddy er den, som skal sørge for, at Emilie lærer at springe.

Emilie skal i “Teddy på ridelejr” ikke alene af sted med Teddy på ridelejr. Med sig kommer Kajsa, som er Emilies gode veninde. Emilie og Kajsa skal sove sammen hele ugen – lige så længe som ridelejren varer.

 

Emilie har mange ønsker for turen, og håber i ”Teddy på ridelejr” blandt andet, at hun ikke bliver uvenener med Kajsa og at Teddy opfører sig pænt.

 

teddy på ridelejr

 

Teddy på rideskole 1 - opgaver og fakta om heste

Drømmehæftet til den lille hestepige og ideelt til timers underholdning på rejser i ind- og udland: Opgave- og aktivitetshæfte, som knytter sig til de populære Teddy-bøger, men man kan i hæftet også møde den ikke mindre populære hest, Sigge. Oven i en lille ny historie om Teddy og Emilie får man en masse fakta og heste og rideudstyr. Der er sider, der skal farvelægges, krydsogtværs, rebus og meget andet.

 

teddy på rideskole 1

 

Teddy på rideskole 2 - klistermærker, opgaver og fakta

Drømmehæftet til den lille hestepige og ideelt til timers underholdning på rejser i ind- og udland: Opgave- og aktivitetshæfte, som knytter sig til de populære Teddy-bøger, men man kan i hæftet også møde den ikke mindre populære hest, Sigge. Oven i en lille ny historie om Teddy og Emilie får man en masse fakta og heste og rideudstyr. Der er sider, der skal farvelægges, krydsogtværs, rebus og meget andet.

 

teddy på rideskole 2

 

9. Teddy på spring

Det er blevet efterår, og Emilie er rigtig nervøs, men glæder sig også. Hun og Teddy skal lære springteknik. Når hun lukker øjnene, forestiller hun sig, hvordan det bliver, når hun og Teddy galopperer og springer over alle de kulørte forhindringer. Publikum vil juble, og glæden ingen ende tage.

Men Emilie kommer hurtigt tilbage til virkeligheden, da det viser sig, at både mor og Emilie ikke kan komme med til konkurrencen. De er nemlig blevet inviteret til fødselsdag…

 

teddy på spring

 

10. Teddy den lille helt - udkommer i oktober 2016.

Mikala har hesten Santos. Emilie har sin elskede pony, Teddy, men mor er også glad for at ride og savner at have sin egen hest. Og hesten Hansi savner at have sine egne mennesker. Men da familien kører ud og kigger på ham, er Hansi skind og ben, et gammelt, sygt øg, der får åndenød når han traver . Hansi er vist en alt for stor mundfuld for familien, og tænkt, hvis han ikke overlever flytningen?

  

 

Billeder: copyright forlaget Rosinante

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1627
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3401
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1919
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3969

Antal Besøgende

2639416