Hestene på Ponygården

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Hestene på Ponygården

Hestene på ponygården er fortællingen om de fire piger: Sofie, Ditte, Maja og Steffi som kun har en ting til fælles: HESTE.

Hver bog fortæller historien om en af pigerne og hendes pony. Der er en QR-kode for hvert kapitel i bogen, som linker til instruktionsfilm og gode staldtips.

Serien er skrevet af Ina Bruhn, som selv er tidligere hestepige og har hentet inspiration til bøgerne fra sin egen barndom.

Bøgerne udgives af forlaget Høst & søn og henvender sig til børn i alderen 10-14 år.

Glæd en du kender med en boggave. Køb bøgerne i dag gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

Bøger i serien:

1. Ditte & Lady

Da Dittes familie flytter til en ny by, beslutter hendes far, at det er en god anledning for Ditte til at droppe den farlige ridning og begynde til håndbold. Ditte er slet ikke enig, og da Sofie fra den nye klasse fortæller om rideskolen Ponygården melder Ditte sig til mandagsholdet. Men det er ikke let at gå til ridning uden at blive opdaget - og slet ikke, hvis man vil ride flere gange om ugen. Ditte plejer ikke at lyve for sine forældre, men hvad skal hun ellers gøre, når hun ikke kan leve uden heste, og da slet ikke uden Lady…?

 

ponygården 1

 

2. Sofie & Alvar

Efter en alvorlig rideulykke er Sofie blevet bange for at ride. Men da hun begynder at hjælpe Karen med hendes islændere, bliver Sofie langsomt tryg ved heste igen og især ved Alvar... Sofie begynder at lege med tanken om at købe Alvar. Men hendes mor synes ikke, at islænderridning er ”rigtig” ridning - og for øvrigt er der allerede en tysk køber, der er interesseret.

 

ponygården 2

 

3. Maja & Dancer

Maja skal til DM i military. Hun træner hver dag. Sådan har hendes hverdag været i mange år. Al hendes tid er gået med ridning. Og nu lokker andre interesser. Fester. Venner. Måske den første kæreste?

Samtidig er Maja ved at være for stor til at ride ponyklasser, og hun finder en ny hest, der kan blive Dancers afløser. Men hun har haft Dancer i fire år og selv trænet ham op. Maja bliver i tvivl - har hun overhovedet lyst til at fortsætte som voksenrytter? Og kan hun holde ud at skulle skilles fra Dancer?

 

hest ponygården 3 

 

4. Steffi og Saphir - udkommer 31. oktober 2015

I fjerde bind af Hestene på ponygården hører vi om tolvårige Steffi og hendes sommer med den iltre araberhest Saphir.Steffi lever og ånder for at ride. Hun er den dygtigste rytter på rideskolen – også selvom hun kun har råd til at betale for at ride på ét hold om ugen. Denne sommer flytter tvillingebrødrene Mark og Johan og deres to smukke araberheste ind på Ponygården. Brødrene dyrker ’Mounted Games’, en konkurrencedisciplin, hvor man konkurrerer i par. Men da Mark falder af sin hest Saphir og brækker armen, mister han interessen for at ride, og Johan har nu ingen makker til DM.Steffi bliver udvalgt til at overtage Marks plads, men det er ikke nemt for hende at samarbejde med Johan. Han føler sig svigtet af sin bror og har slet ikke lyst til at få en besværlig pige som partner. Men han må indrømme, at Steffi er dygtig til at tumle Saphir. Den eksplosive, lynhurtige araber er lige den type hest, som Steffi elsker. Men efteråret nærmer sig, og Johans forældre har besluttet sig for at sælge Saphir. Endnu engang må Steffi indstille sig på at miste en elsket hest…

 

Steffi og Saphir

Billeder: Copyright Høst & Søn

 

Du kan se en You-tube videotrailer om serien her:

Hestene fra Ponygården

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690661