Koldt blod

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Koldt blod

Koldt blod er en let læst gyser serie for de 8-11 årige, skrevet af Jørn Jensen. Serien udgives af forlaget Carlsen og nogle af de senere udgivelser af forlaget Alinea.

Glæd en du kender. Køb bøgerne i dag gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

koldt blod 1

Billede: copyright forlaget Alinea

 

Bøger i serien:

1. De forsvundne børn

Tobias går hjem fra skole. Han tænker på de ni børn, der er forsvundet. Ingen ved, hvor de er blevet af. De er bare væk! Han synes det er uhyggeligt. Han hører ikke bilen, der kører lige bag ham ...

2. Den gale professor

Simone skal besøge Tobias på hospitalet. Hun går ind på den forkerte stue. Der ligger en meget syg dreng. Hun skynder sig ud. Men hun fik et glimt af en mand. Var det lægen? Og hvad lavede han?

3. Den store zombie

En stor, mørk skikkelse kommer til syne. Han styrer lige mod Tobias. De støder sammen. Tobias stirrer op i hans ansigt. Det er blegt og gulligt, som om han er død ...

 

koldt blod 3

Billede: copyright forlaget Alinea

 

 

 

4. Du er død, Tobias

Tobias er på posthuset med en pakke. Pludselig bliver der larm. En røver springer op på skranken. “Det er et røveri,” råber han. Så retter han sit gevær mod Tobias.

5. På flugt

Tobias hjælper en dreng i nød. Det bliver begyndelsen på en hæsblæsende menneskejagt, hvor Tobias kommer i tvivl om, hvem han kan stole på.

 

koldt blod 5

Billede: Copyright forlaget Carlsen

6. Det 3. træ

Da den ellers sure Holm pludselig bliver venlig og imødekommende, er der god grund til at være på vagt. Hvad er det, Holm graver ned i sin have, og hvorfor skal hullet være så stort? Skal der være plads til mere end træets rod? Et lig måske ...

7. Stop bombemanden

En professionel bombemand er på spil. Da Simone forstyrrer ham i hans arbejde, ender hun i kloakken, hvor vandet stiger, og rotterne regerer. Heldigvis redder Tobias bade hende og byen.

 

koldt blod 7

Billede: Copyright forlaget Carlsen

8. Fanget i ilden

En pyroman bliver fanget, og byen ånder lettet op. Pludselig dukker en ny og særdeles voldelig pyroman op. Han forsøger at dræbe Simone, og snart står hele skolen i flammer.

9. Hypnosemordet

Simone er blevet hypnotiseret af en svindler og hypnotisør. Da Tobias opdager det, får Simone besked på at dræbe Tobias

10. Døden i vandet

Simone og Tobias møder ved et tilfælde nogle lyssky mænd. De afslører dem som narkohandlere, og det bliver farligt for børnene …

11. Dræberhunde

Dræberhunde? Findes der virkelig nogen, der er så modbydelig, at de arrangerer hundekampe? Tobias og Oliver er taget til fange og tvunget til at se på. Mon de nogensinde slipper væk?

12. I sidste sekund

Der er falske pengesedler i byen, og Tobias, Oliver og Simone vil finde forbryderne. Er det nogen, der har været på spil før eller? For Simone bliver det rigtig farligt.

13. GPS-jagten

Tobias vil finde de to skummelt udseende mænd, han mistænker for at have stjålet og gemt penge i kirken. Han får hjælp af sin fars GPS.

14. De kom om natten

To røvere bryder ind i huset mens Simone og Tobias er på første sal. Da moderen trues med at blive skudt i knæet, bliver det for meget for Simone og hun kommer frem fra sit skjul.

15. Fælden

Skolens pedel har en syg datter. Hendes nyrer virker ikke mere. Han kender en klinik, som kan hjælpe, men han skal selv skaffe en nyre. Han må kidnappe en pige og bestemmer sig for Simone. Under en skolefest fanger han hende og skjuler hende i en trækasse. Tobias prøver at hjælpe, men bliver selv fanget …

16. Tyvebanden

Tobias og Oliver bliver, i et forsøg på at opklare en tyvebande, der hærger byen, selv involveret i bandens kriminalitet. Oliver lader sig optage i banden, mens Tobias skal udspionere. Desværre går det galt for drengene. Banden fatter mistanke, og de kommer Tobias i forkøbet. Han bliver kidnappet. Heldigvis finder politiet de to bagbundne drenge.

17. De skjulte våben

At finde et våbenlager under en presenning i en skov er ikke så almindeligt, men det kommer også til at volde nogle problemer …

 

koldt blod 18

Billede: Copyright forlaget Alinea 

18. Satans fest

Koldt blod handler denne gang om ritualer, sekter og ofringer

19. Hvor er Laura? Vinder af Orla-prisen 2013.

Laura er forsvundet og al eftersøgning har været forgæves. Da Tobias og Oliver tager ud for at lede efter hende, befinder de sig pludselig i overhængende livsfare.

 

koldt blod 19

Billede: Copyright forlaget Alinea

 

20. Spøgelsesvognen

En dreng forsvinder, da han kører med Spøgelsesvognen i tivoliet. Tobias og Simone beslutter sig for at finde ham. Mon det lykkedes?

21. Drengebanden

Simone bliver frarøvet sin mobiltelefon og sin halskæde af en ung mand ved en s-togsstation. Da Tobias vil prøve at finde røveren, støder han ind i en anden dreng fra banden, som forlanger, at han skal betale 5000 kr. inden tre dage. Lykkes det ham at komme ud at den trælse situation og samtidig hjælpe Simone?.

 

koldt blod 21

Billede: Copyright forlaget Alinea

 

22. Politihunden Kenzo

Tobias lufter farbrors politihund Kenzo sammen med Oliver ved et forladt hus, der ligger lidt afsides. Stedet virker uhyggeligt. De bliver overrasket af en gammel mand, som Kenzo ikke har opdaget. Han advarer dem mod at gå ind i huset, da det er faldefærdigt. Men der er noget mystisk ved huset, som Tobias har lyst til at undersøge.

23. Går jorden under?

Tobias er kommet i kløerne på en dommedags sekt, men han ved det ikke, før det er for sent.

24. Kistens hemmelighed

Tobias og Oliver er på besøg hos Boris, der er bedemand. Der er kister over det hele. Og på gårdspladsen står en mega fed bil. Det er en gammel Cadillac med en kæmpe stor motor. Boris har været rocker, men er det ikke mere. Nu er han en flink fyr ... tror de. En dag hører Tobias nogen trække vejret i en af kisterne. Det vil han undersøge nærmere, men så kommer Boris.

 

koldt blod 24

Billede: Copyright forlaget Alinea

 

25. Dronen

Oliver har lånt en drone med natkamera. Om aftenen er han og Tobias ude og flyve med den. Dronen suser over mod et rockerhus, men pludselig er den væk. Hvad nu - skal de selv prøve at hente den?

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1630
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4368
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3406
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3971

Antal Besøgende

2642340