Gysergaden Scream Street

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Gysergaden Scream Street

Gysergaden Scream Street er en humoristisk og rigt illustreret gyserserie for børn på 10 år og derover skrevet af Tommy Danbavand. Bøgerne udgives af forlaget Alvilda. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. 

gysergaden

Bøger i serien:

1. Vampyrens hugtand

Luke Watson er en helt almindelig dreng med en helt ualmindelig hemmelighed: Når han bliver vred, forvandles han til en frådende arrig varulv. Da han og hans forældre bliver tvangsforflyttet til den hemmelige gade Scream Street, møder Luke alle de væsener, som almindelige mennesker tror er fri fantasi: vampyrer, zombier, mumier, varulve, levende skeletter og spøgelser af enhver slags.

Luke bliver hurtigt venner med wannabe-vampyren Rhesus Negativ og den ustyrlige mumiepige Cleo Farr og føler sig nærmest hjemme sammen med dem. Men der er et lille problem – hans far og mor er dødsens angste for deres nye naboer i gysergaden Scream Street! Kan Luke med sine venners hjælp finde en vej tilbage til den virkelige verden, før hans forældre dør af skræk?

Uddrag fra bogen: Vampyrens hugtand

 

gysergaden 1

 

2. Heksens blod

Scream Street er blevet invaderet ... af vampyrrotter! Luke, Rhesus og Cleo er allerede på sporet af det andet relikvie, et reagensglas med hekseblod. Men problemerne tårner sig op. Først afbryder Sir Otto Sneer byens blodforsyning. Så slipper en sværm af vampyrrotter løs. Og pludselig er alle beboerne blevet forvandlet til blodsugende monstre!

Snart er Luke og hans venner tvunget til at træffe et umuligt valg: Skal de finde relikviet eller redde gysergaden Scream Streets beboere?

Uddrag fra bogen: Heksens blod

 

3. Mumiens hjerte

Mørket trækker sig sammen over Scream Street! Det har været nat i gysergaden Scream Street, så længe nogen kan huske. Men det hele bliver endnu mere dystert, da millioner af edderkopper slipper løs og dækker alt med deres kvælende spind. Luke, Rhesus og Cleo får travlt med at nedkæmpe de små kryb. Samtidig leder de efter det tredje relikvie – hjertet fra en oldgammel mumie. Og i krogene lurer Sir Otto Sneer ...

Uddrag fra bogen: Mumiens hjerte

 

gysergaden 3

 

4. Zombiens kød

Zombierne er ankommet til Scream Street, for Roskiller-festivalen, verdens største zombie-rockkoncert, er i fuld gang! Men Sir Otto Sneer er mildt sagt ikke i dansehumør. I stedet skaber han vild panik ved at sende festivalens hovednavn ned i Underverdenen. Luke og hans venner kæmper både for at skabe fred i gysergaden Scream Street og for at finde det næste relikvie – og det kræver, at de følger efter det bandlyste band ... ind i jordens allermørkeste indre.

Uddrag fra bogen: Zombiens kød

 

5. Skelettets kranium

Et monster huserer i Scream Street! Den legendariske Hovedløse Ridder har allerede skabt opstandelse i gysergaden. Men da hans hoved bliver stjålet, går alt amok! Luke, Rhesus og Cleo prøver at hjælpe til, samtidig med at Luke leder efter det femte relikvie: et ganske særligt kranium. Midt i det hele skaber Sir Otto Sneer sit eget monster for at terrorisere Luke og tvinge ham til at give de fire første relikvier fra sig – og Luke og hans venner har ikke rigtig noget valg, hvis de selv skal undgå at miste hovedet!

Uddrag fra bogen: Skelettets kranium

 

gysergaden 5

 

6. Varulvens klo

Scream Street overrasker igen: Luke skal have fat i seks relikvier for at finde en vej ud fra Scream Street, så hans forældre kan slippe væk fra gysergadens rædsler. Han har allerede fundet de fem første relikvier, og nu begynder jagten på varulvens klo. Men undervejs støder Luke, Rhesus og Cleo på en overraskende hemmelighed om Samuel Skipstone, der tidligere har hjulpet dem i deres søgen. De opdager, at det ikke er uden omkostninger at få fat i det sjette relikvie – og Luke kommer til at stå over for et meget svært valg …

Uddrag fra bogen: Varulvens klo

 

7. De normale kommer!

Luke, Rhesus og Cleo har skabt en passage ud fra Scream Street, og det giver dem en hel del nye problemer. Passagen kan nemlig også bruges til at komme ind i gysergaden, og nu står Scream Street over for den største fare nogen sinde – de normale!

Uddrag fra bogen: De normale kommer

 

gysergaden 7

 

8. Troldene angiber!

Trolde: De er store, de er grimme … og de er altid sultne!

De normale har invaderet gysergaden Scream Street. For at komme af med dem igen begiver Luke og hans venner sig ud på en rejse gennem Transsylvaniens barske og uvenlige landskab til grev Negatovs slot. Turen keder dem en lille smule, og det hele går sådan set lidt for let – indtil de pludselig bliver kidnappet af nogle ret ondsindede trolde …

Uddrag fra bogen: Troldene angriber

 

9. Nattevægteren slår til igen!

Luke har indtil videre klaret både de frygtelige ”normale” og uhyrlige trolde, så han trænger til en lille pause – men snart bliver Lukes mumieveninde Cleo kidnappet af den magtsyge Nattevægter.

Uddrag fra bogen: Nattevægteren slår til

 

gysergaden 9

 

10. Goblinerne går amok!

De normale gør det utåleligt at bo i Scream Street. Luke, Rhesus og Cleo er nødt til at få lukket passagen til Lukes gamle verden, hvis gysergaden skal reddes. Deres opgave fører dem denne gang til faraoernes land, Egypten, hvor vores venner løber ind i den ene vanvittige forhindring efter den anden: en ældgammel forbandelse, en stime af modbydelige hajfruer – og hundreder af aldeles ulidelige gobliner!

Uddrag fra bogen: Goblinerne går amok

 

11. Yetien æder alt!

Zombie-rocksangeren Vein Vortex har trukket sig tilbage fra rampelyset og bor i den allermørkeste del af Tibet. Luke, Rhesus og Cleo har lånt hans tunge og vil nu levere den tilbage til ham. Det går overraskende nemt. Men en lille, skrupsulten yeti følger med dem tilbage til SCREAM STREET, og inden længe dukker den vrede mor op for at lede efter sin forsvundne unge. Så bliver der for alvor sjov i gysergaden – og imens tikker uret …

Uddrag fra bogen: Yetien æder alt

 

gysergaden 11

 

12. Skiftlingens hemmelighed

Der er opstået en ny krise i gysergaden Scream Street: Eefa Everwells niece, Poppy, er blevet byttet ud med en skifting, og samtidig bliver den rigtige Poppy holdt fanget på feernes slot. Luke, Rhesus og Cleo drager ud for at redde hende, men feernes rige er fuldt af ubehagelige overraskelser. Og da Rhesus får et tilbud, han ikke kan afslå, bliver det hele lige pludselig meget mere kompliceret ...

Uddrag fra bogen: Skiftlingens hemmelighed

 

13. Den sidste heltedåd

Luke, Rhesus og Cleo er blevet forvist til Underverdenen, hvor deres trettende heltedåd tager sin begyndelse. Opgaven er at give det sjette og sidste relikvie tilbage til dets rette ejermand, så beboerne i gysergaden Scream Street kan blive befriet for deres plageånder. De tre venner må ud på en farlig rejse til en dragehule i Kina – men først på hjemturen møder de den største fare. Slaget om gysergaden nærmer sig afslutningen ...

 

gysergade 13

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4380
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2645756