Gåsehud Horrorland

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Gåsehud Horrorland

Gåsehud Horrorland er en ny gyserserie af R. L. Stine. Serien ligner den gamle serie fra 90'erne, Gåsehud Classic. Bøgerne udgives af Borgens forlag. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. 

 

Gåsehud Horrorland ligner den klassiske Gåsehud-serie med levende bugtalerdukker, skrumpehoveder, mumier, monsterblod og meget andet godt fra kælderdybet. Hvert bind rummer en ny tænderskærende gyserhistorie - og en bid af den fortsatte historie om forlystelsesparken Horrorland, stedet hvor mareridt bliver til virkelighed.

 

dukkernes hævn

 

Bøger i serien:

1. Dukkernes hævn

Da Britneys irriterende fætter Ethan flytter ind medbringer han sin bugtalerdukke Badboy. Badboys opførsel bliver værre og værre, eller er det Ethans, for er det ikke ham der styrer dukken?.

 

2. Krybet fra dybet

Billy og hans søster er på jagt efter en sørøverskat i det Caribiske hav. Men måske er det ikke kun rigdomme der venter på på havbunden, for man siger at det sunkne skib er hjemsøgt.

 

3. Monsterblod til morgenmad

Svømmeholdets stjerne Matt Daniels har en ualmindeligt irriterende nabo Bradley. Da Bradley køber noget mystisk slim der skal gøre ham lige så stor og stærk som Matt tager begivenhederne fart.

 

monsterblod til morgenmad

 

4. Den forheksede maskes skrig

Det er et år siden, Carly Beth oplevede sit livs mareridt til halloween med en forhekset maske, men nu kalder den på hende igen - og den kan ikke lide, hvis man ikke hører efter!

 

5. Dr. Maniac vs. Robby Schwartz

Robby laver sin egen tegneserie på nettet om superskurken Dr. Maniac, men pludselig stikker Dr. Maniac af - til den virkelige verden!

 

6. Mumier til middag

Da Abby og hendes bror Peter opdager, at den onkel de skal bo hos, har et hus fyldt med uhygge, ægyptiske figurer og måske levende mumier, er de klar over at noget er helt galt, og de må flygte.

 

mumier til middag

 

7. Mine venner kalder mig monster

Michael Munroe har det svært med sin lærer Mrs. Hardesty. Hun er ikke bare underlig - hun er også undskabsfuld. Så det er ikke så mærkeligt, at Michael får lyst til at hævne sig på hende ved at give hende en alvorlig forskrækkelse hjemme, hvor hun bor. Men der sker virkelige sære og uhyggelige ting i Mrs. Hardestys hus. Og det viser sig at være en helt igennem dårlig ide at gå op på hendes loft. For her er et kæmpestort æg ved at blive udklækket ...

 

8. Smil og dø med et skrig

Julies kamera tager de mest uhyggelige billeder. Hvorfor ser personerne så mærkelige og væmmelige ud? Er kameraet besat? Er det billeder fra fremtiden? Da Julie forsøger at slippe af med det onde kamera, bliver det hele kun værre. Faktisk har hun aldrig oplevet så slemt et mareridt i hele sit liv!

 

 

9. Sommerlejr i helvede

Heather og Boone skal på sommerlejr i vildmarken. Men da de hører at der er slanger, glæder de sig pludselig ikke. Krybende, kravlende store og små slanger - overalt! Og der er lejrgæster, der er forsvundet ... Hvad er det lige, der foregår?

 

sommerlejr i helvede

 

10. Hjælp! Vi har superkræfter

Jilian og Jackson synes, det er ret vildt, da de pludselig kan læse folks tanker. Men tvillingerne bliver helt hylet ud af den, da en uhyggelig videnskabsmand - inspektør Kranium fra Tankepolitiet - vil lave besynderlige forsøg på dem. Kan tvillingerne nogensinde få en normal hverdag igen?

 

 

11. Flugten fra Horrorland

Luke og Lizzy har fundet ud af, at der er noget helt galt i Horrorland. En gruppe børn er blevet alvorligt skræmte, og nogle af dem er flygtet gennem et spejl til en anden forlystelsespark - Panik Park. Men Luke og Lizzy ved noget, de andre børn ikke ved. Og de advarer dem mod at følge efter og gå i en uhyggelig fælde. Men ingen vil høre på dem. Snart er alle børnene - og Luke og Lizzy - på vej ind i et rædselsvækkende spejlkabinet.

 

flugten fra horrorland

 

12. Det sidste gys

Lizzy og Luke er flygtet fra Horrorland og ind i Panik Park.æ Men her er de ikke i sikkerhed - langfra. Den sortklædte mand, som kalder sig selv for Varsler, har planer for dem og de andre børn. Planer om at gøre dem så bange, at de kommer til at skrige, indtil der står flammer op af halsen på dem. 

Det endelige opgør og det sidste gys lurer om hjørnet. Børnene må stå ansigt til ansigt med deres værste fjender og se deres største angst i øjnene...

 

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1627
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3402
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1919
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3969

Antal Besøgende

2639785