Gåsehud Classic

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Gåsehud Classic

Gåsehud Classic er en gyserserie skrevet af R. L. Stine. Serien udkom første gang i 90'erne og var en kæmpe succes. De 10 bedste i serien er nu blevet genoptrykt. Bøgerne blev udgivet af Borgens forlag. 

Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.  

 

 

Bøger i serien:

1. Dukkernes nat

Tvillingesøstrene Lindy og Kris får hver sin bugtalerdukke, og de bliver dygtige bugtalere. De specielle dukker begynder efterhånden at opføre sig meget underligt og sære ting sker. Hvem er nu dukke og hvem er dukkefører?.

 

dukkernes nat

 

2. Døden i dybet

Billy på 10 år er sammen med sin søster på ferie i Caribien, hvor han dykker i koralrevet. Men der er noget, der lurer under overfladen, dybt nede.

 

3. Monsterblod

Den 12-årige dreng Evan og pigen Andy køber en dåse grønt klister med navnet Monsterblod i legetøjsbutikken. Da det grønne stads giver sig til at vokse, bliver det hele mere uhyggeligt end sjovt.

 

4. Den forheksede maske

Steve Boswell går i 6. klasse og er fodboldtræner for 1.-klassernes hold. De er noget af en plage, så han glæder sig til at skræmme livet af dem til halloween.

 

den forheksede maske

Billede: copyright Borgens forlag

 

5. En dag i Horrorland

Ved et tilfælde ender familien Morris i den uhyggelige forlystelsespark "Horrorland". Her bliver de udsat for mange mystiske og skræmmende oplevelser.

 

6. Mumiens forbandelse

12-årige Gabe er på besøg i Kairo, hvor hans onkel er med til at udforske en pyramide. Der er mange rygter om forbandelser, men Gabe havde aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig at skulle møde en.

 

7. Hvad du ønsker, skal du få

Samantha Byrd er en klodsmajor! Hun er en omvandrende katastrofe og rent til grin på pigernes basketballhold. Især Samanthas klassekammerat Judith er led mod hende og gør alt, hvad hun kan, for at gøre livet surt for hende.
Men så møder Samantha en, der vil opfylde tre ønsker for hende. Det er bare ærgerligt, at hun ikke tænker sig lidt bedre om. For hendes ønsker bliver faktisk opfyldt. Og forvandler hendes liv til et mareridt!

 

sig appelsin

Billede: copyright Borgens forlag

 

8. Sig appelsin og dø!

Da Greg og hans venner finder et gammelt kamera og begynder at bruge det, bliver billederne helt forkerte. Som fx. billedet af Gregs fars nye bil. På fotografiet er bilen totalskadet. Og snart efter kommer faren ud for en ulykke. Eller billederne fra Sharis fest. Shari er ikke med på dem - og pludselig er hun sporløst forsvundet.

Men kameraer kan da ikke være onde ... vel?

 

9. Sportslejrens hemmelighed

Svømning, basketball, bueskydning ... Marmeladekongens sportslejr har det hele! Og så er det bare ærgerligt, at Wendy ikke er lige så tosset med sport som sin bror, Elliot. For hvor spændende er det egentlig at spille basketball? Det er jo bare et dumt spil ... eller hvad? Marmeladekongens sportslejr er ikke en helt almindelig sportslejr. Alle vil gerne vinde, men de vil lidt for gerne vinde!. Det er nemlig ikke bare et dumt spil, men noget langt mere alvorligt ... Noget langt mere skræmmende!

 

10. Mit skrumpehoved

Mark får den sejeste gave fra sin tante Benna. Et ægte skrumpehoved! Et menneskehoved, der er helt indtørret og rynket, med dybe, sorte øjne og et hæsligt, vrængende fjæs. Det kommer fra junglen…

 

skrumpehoved

Billede: copyright Borgens forlag

11. Min nabo er et spøgelse

Hannah har fået ny nabo, men der er noget, der ikke rigtig passer. For hvornår flyttede han egentlig ind? Stod huset ikke tomt, da Hannah gik i seng aftenen før? Hvorfor ser det stadig forladt ud?
Den nye nabo svarer ikke på alle hendes spørgsmål. Han bliver bare ved med at forsvinde på mystisk vis. Og han er så bleg, nærmest gennemsigtig.
Kan det mon være, fordi hendes nye nabo er ... et spøgelse?

 

 Gåsehud varulven fra febersumpen

 

11. Varulven fra febersumpen

Det begyndte med de mærkelige hyl om natten ude fra Febersumpen, hvor den mystiske eneboer holder til. Så var der kaninen, flået i småstykker.
Alle tror, det er Gradys nye hund, der står bag. Den ligner faktisk også en ulv. Men Grady ved, at hans hund er en helt almindelig hund, og de fleste hunde hyler ikke mod månen. Eller forsvinder ved midnat. Eller forvandles til skrækkelige uhyrer ved fuldmåne.
Eller ... gør de? Eller er det eneboeren, der står bag? For hvorfor bor han helt alene ude i sumpen?

 

  

Nu kommer Gåsehud så i biografen. Den 14. januar 2016 har Gåsehus dansk biografpremiere, og i den anledning genudgiver forlaget Gyldendal serien.  

Trailer fra filmen: Gåsehud filmen

 

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1627
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3401
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1919
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3969

Antal Besøgende

2639468