De vilde fodboldrødder

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

De vilde fodboldrødder

De vilde fodboldrødder er en serie børnebøger skrevet af Joachim Masannek og udgives af forlaget Flachs. En herlig serie for alle fodboldfans. Der er indtil videre udkommet 13 bøger i serien og de anbefales til børn i 4. klasse og opefter. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. 

 

de vilde fodboldrødder 

Bøger i serien:

1. Slalomdribleren Leon

Syv venner, der lever og ånder for fodbold, venter længselsfuldt på foråret, som skal indlede fodboldsæsonen. Men knap er den sidste sne smeltet, før Tykke Michi og de uovervindelege besætter den lille fodboldbane. Det finder vores venner sig ikke i: Leon udfordrer de uovervindelige til kamp på banen. Men hvordan skal de nogensinde kunne vinde over de grov e fyre, som endda er både ældre og større?

Drengene overtaler Willi til at være deres træner - og de får også hjælp af hunden Socke. De vilde fodboldrødder går efter sejren!

2. Hvirvelvinden Felix

De vilde fodboldrødder har fået en ny spiller: Rocce, som er søn af en vaskeægte professionel fodboldspiller fra Brasilien. I begyndelsen synes Felix, at Rocce er en arrogant nar, men han må indrømme, at Rocce er en sand tryllekunstner med en fodbold. Men da Rocce pludselig ikke kommer til træning mere, må alle rødderne tage affære: For at blive et rigtigt fodboldhold må man nemlig have en sponsor og seje spillerdragter. Endelig kan De vilde fodboldrødder udfordre selveste Bayern München!

3. Frygtløse Vanessa

Vanessa er vild med fodbold - drenge-fodbold - og hun vil være den første kvinde på mændenes fodboldlandshold. Hun er lige flyttet til byen sammen med sin far, der kontakter De vilde fodboldrødder. Men de er absolut ikke begejstrede: Hvad skal de dog med en dum tøs på holdet? Den første træning er en ren katastrofe, og hun må bide i græsset. Men heldigvis er hun Frygtløse Vanessa, og med en snedig plan, opmuntring fra sin far og hjælp fra Brokke-Bedste lykkes det hende i sætte sig i respekt!

4. Forsvarskæden Juli

Det er sket noget i sommerferien: De vilde fodboldrødder har fået et rigtigt stadion og deres egen division! Rødderne er ellevilde - det må de fortælle derhjemme! Juli vil også gerne fortælle sin far det, men han ved ikke, hvor han bor. Under efterforskningen falder Juli i kløerne på Tykke Michi og hans skiderrikker. De slæber ham med ud på den uhyggelige slette, de afpresser ham og vil have ham til at forråde sine venner ....... Men har Juli overhovedet nogen venner mere? Det må slaget om Camelot vise!

5. Lokomotivet Deniz

Deniz er tyrker. Han har en blodrød hanekam og går med læderjakke, han stammer og så bor han i den anden ende af byen. Men han er kanon god til fodbold! Han bliver smidt af sit eget fodboldhold, men i virkeligheden vil han også meget hellere spille sammen med De vilde fodboldrødder. Willi inviterer ham til prøvetræning, men det er slet ikke nemt af være den nye mand på holdet - slet ikke når Leon og Fabi strejker i protest. Og hvad er De vilde fodboldrødder uden dem?

6. Helten Raban

Raban føler sig udenfor. Han er ikke så god til at spille fodbold, de andre rødder vil ikke tale med ham, og som om det ikke er nok, har han ubehagelige sammenstød med den lokale grønthandler. Og så er der Spejl-Raban. Rabans irriterende spejlbillede hjemme i klædeskabet. Han driller og håner Raban, så han er lige ved at gå ud af sit gode skind. Willi har en ide til, hvordan Raban kan løse nogle af sine problemer. Men hvad har en elefant, der går på line over Grand Canyon, med nytårsaften og tyske fodboldstjerner at gøre? Og kan man overhovedet stole på Willi?

de vilde fodboldrødder 2

7. Maxi 'Tåhyler' Maximilian

Røddernes træner Willi har en sensationel nyhed til dem: De skal kvalificere sig til byens halmesterskab. Men de mangler en hal at træne i - og så går det løs! Men Maxi 'Tåhyler' Maximilian har pludselig ikke længere verdens hårdeste skud. Og uden det kan De vilde rødder ikke vinde*! Men hvad der er endnu værre - Maxi kan heller ikke længere tale. Der kommer ikke et eneste ord over hans læber. Det eneste, der kan redde ham, er chokterapi: Maxis venner arrangerer derfor verdens uhyggeligste gysernat ......

8. Fabi, verdens hurtigste højrewing

Ved byens halmesterskab bliver Fabi opdaget af en talentspejder, som opfordrer ham til at spille for selveste Bayern München. Fabi har drømt om at spille i den klud hele sit lv og tager imod tilbuddet. Der er bare dét,a t der i De vilde fodboldrødders klubvedtægter står: 'Den, der forlader De vilde fodboldrødder, er en forræder'. Det bliver ikke bedre af, at rødderne i finalen skal spille mod netop Bayern München. De vilde fodboldrødder kan kun vinde med verdens hurtigste højrewing, og på grund af Fabis prøvetid må han ikke spille på sit nye hold. Er Fabi virkelig en forræder?

9. Joschka, det syvende kavaleri

Joschka havner ved et tilfælde i kløerne på de berygtede skatere Flemmahuerne i Tågeborgen. Skaterslængets anfører, den ligblege vampyr Gonzo, vil udslette De vilde fodboldrødder for evigt og forlanger herredømmet over både byen og selveste Djævlebanen! Rødderne er magtesløse, men så lægger verdens bedste træner Willi en genial plan. Kun Joschka, det syvende kavaleri, kan redde De vilde fodboldrødder fra en skæbne værre end døden.......

10. Marlon, holdets nummer 10

Efter en sej indsats i halmesterskabet kan De vilde fodboldrødder nu kvalificere sig til VM! Men så sker ulykken: Marlon kommer til skade i et væddeløb, og det er hans bedste ven Rocces skyld. Marlon kan hverken spille fodbold eller tilgive Rocce, men Rocce har brug for Marlons hjælp - Rocces verdensberømte fodboldstjerne-far har mistet boldfølelsen, og hvis han bliver solgt, skal Rocce flytte med. Kan Marlon redde Rocces far, og vil han nogensinde komme til at spille fodbold igen?

11. Jojo der danser med solen

Der er en uge til kvalifikationsrunden til børne-VM. Kort tid til den afgørende kamp mod ærkefjenderne Turnerkreis. Men så bliver Jojo pludselig adopteret. I den nye familie føles hver dag som både jul og fødselsdag. Det er så skønt, at han glemmer alt om De vilde fodboldrødder. Da han endelig finder ud af, at hans hold alligevel betyder noget for ham, er det måske for sent at vende tilbage: Jojos nye forældre forbyder ham at have kontakt med De vilde fodboldrødder. Paradiset i den store villa ved søen bliver til et gyldent bur. Men hans venner brygger på en befrielsesplan. Jojo må beslutte, hvor han virkelig hører hjemme .......

12. Tryllekunstneren Rocce

De troede lige, at de var blevet mestre. De vilde fodboldrødder er de vildeste - selfølgelig! Men pludselig ramler det hele. Fodboldforbundet forlanger omkamp. Og hvem kan vinde FLERE gange over de lede stålgrå kæmper fra det iskolde Turnerkreis, landet bag motorvejen? Samtidig dukker en mystisk pige op på Djævlebanen. Fire store krager følger hende overalt. Er hun en heks? Er hun en alien? En ting er sikker: Hun kan trylle med bolden, og så kalder hun De vilde fodboldrødder nogle pattebørn! Men sådan noget fyrer man ikke af ustraffet - alien eller ej ......

13. Markus den urørlige

Et nyt hold kalder sig meget farligere end De vilde fodboldrødder og udfordrer dem til kamp. Det behøver de ikke sige to gange! Rødderne må hævne fornærmelsen, men hvordan er det lige, at De vilde fodboldrødder skal få lov af deres forældre til at køre 600 kilometer gennem Tyskland - alene? Og hvem er de monsterprovokerende modstandere, der venter dem? Det bliver verdens længste fodboldkamp. En kamp for at redde De vilde fodboldrødders ære ...... og eksistens!

de vilde fodboldrødder 3

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690684