Våbenbrødre

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Våbenbrødre

Våbenbrødre er en serie for børn/unge fra 11 år og derover, skrevet af John Flanagan. John Flanagans verden er opdigtet men befolket med almindelige mennesker. Genren er en blanding af spænding, eventyr og action og historierne indeholder en god portion humor. Bøgerne udgives af Nyt Nordisk Forlag. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

1. De uønskede

Alle drenge ønsker at blive krigere. De kæmper i hold mod hinanden på det farefulde hav. Men der er kun én vinder. Hal bliver - ufrivilligt - leder af gruppen af drenge, som ingen ønsker at have, de udstødte. De er ikke typiske krigere, men hvad de mangler i størrelse har de til gengæld i skarphed og mod!

 

våbenbrødre1

 

2. Under angreb

De er uønskede, Hal, Stig og de andre. Drenge, som ingen gider have noget at gøre med. Skandierne er ellers kendt for at være store og stærke, bare ikke disse drenge. Men det betyder ikke, at de ikke har evner. Og mod. Og de har i høj grad bevist beggge dele i første bind.
I andet bind er Hal taget af sted med sin gruppe på jagt efter piraterne, der har stjålet Hallasholms mest dyrebare skat for næsen af drengene. Hvis Hal og de andre, ikke kan få skatten tilbage vil de blive udvist af Hallasholm.
 
våbenbrødre 2
 
3. Jagten på Andomal
Hal og hans mandskab af Våbenbrødre om bord på Hejren er på jagt efter piraten Zavac, der har stjålet den værdifulde skandiske figur Andomal, og de er kun optaget af en ting: at stoppe den blodtørstige tyv, inden han gør mere skade.
De må følge efter Zavac ned ad rivende og farlige floder med voldsomme vandfald til forbryder-fortet Ragusa. Efterhånden som situationen spidser til, bliver Hal klar over, at han – hvis Zavac skal overvindes – bliver nødt til at møde ham enemand i en kamp, hvor kun en af dem overlever...

 

våbenbrødre3

 

4. Slaverne fra Socorro

Da hejrene bliver udnævnt til at skulle tjene kongedømmet Araluen, er de spændt på, hvilke udfordringer der venter dem. Hal, Stig, Thorn og de øvrige hejrer sejler forventningsfulde af sted, med et uventet, nyt besætningsmedlem om bord.
Men en fjende fra deres fortid dukker op og er årsag til, at hejrene må påtage sig den farlige opgave at befri tilfangetagne araluanere fra slavemarkedet i Socorro. Selv om en ranger fra Araluan hjælper dem, kan det vise sig, at opgaven er større, end de kan klare. 

 

slaverne fra socorro

 

5. Skorpionbjerget

Kong Duncan fra Araluen har en vigtig mission til Hal og hans Hejrer. Det første attentatforsøg på Prinsesse Cassandra blev forpurret. Men forbryderne vil ikke helme, før du har fået succes med deres forehavende. 
Hejrerne tager af sted mod Arrida sammen med Ranger Gilan. De skal gennem den hede ørken på sporet af morderbanden, finde deres skjulested i bjergene og deres leder – og stoppe ham.
Men denne attentatmand er ikke den eneste trussel, de er oppe imod. En gammel ven fra Araluen beder dem om hjælp mod en trussel til søs. 
I et fremmed land bliver det et kapløb med tiden og mod fjender både på land og til vands – kan de nå at bremse attentatmændene i tide?

 

våbenbrødre skorpionbjerget

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1629
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3405
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2640889