Tusmørke - Twilight

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

Tusmørke - Twilight

Første bog i serien om Bella, Edward og Jacob. Køb bogen, serien eller filmen gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Resume:

I den første bog Twilight (Tusmørke) møder man pigen, Bella på 17 år. Hun bor sammen med sin mor, da forældrene er skilt. Men da moderen gifter sig igen med en baseball-spiller, der rejser meget rundt. For at moderen kan rejse rundt med sin nye mand, flytter Bella op til sin far, Charlie, der bor i byen Forks. En lille by i det nordlige Amerika, hvor alle kender alle. Faderen er politichef i byen og meget gode venner med quileute-indianeren Billy Black, der bor i et nærliggende reservat med sin stamme.

I skolen møder Bella den mystiske Edward Cullen. Familien Cullen kommer aldrig på skolen, når solen skinner og de spiser ikke maden i kantinen. Hun bliver advaret om, at familien Cullen er vampyrer af sin barndomsven, den unge indianer Jacob Black.

Edward er ganske rigtigt en 108 år gammel vampyr, der for evigt ser ud som en 17-årig. Cullen-familien lever kun af dyreblod og er en slags vegetarer indenfor vampyrerne. Han drages mere til Bella end til noget menneske, han før har mødt. På trods af deres forskelligheder forelsker Edward og Bella sig i hinanden. Det går godt lige indtil en anden gruppe vampyrer, James, Laurent og Victoria kommer til byen. Disse vampyrer lever af menneskeblod og James udser sig Bella, som sit næste mål. 

To af Edward's søskende får Bella i sikkerhed på et hotel langt fra Forks, men James følger efter og ringer til hende på hotellet. Han siger, at han holder hendes mor fanget og at hun skal komme, ellers er det ude med moderen. Det er en fælde. James vil dræbe hende. Edward når frem lige i sidste øjeblik og redder hende. Men James har nået at bide hende i hånden og Edward må prøve at suge giften ud af hende, uden selv at komme til at dræbe hende. Det lykkedes og Bella forbliver sig selv.

Edward tager hende med til skoleballet, da han vil have, at hun ikke skal gå glip af sit menneskeliv. Men Bella, der troede at han ville gøre hende til vampyr, så de kunne leve sammen for evigt, bliver skuffet.

 

twilight-filmforside-bog

 

 

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1629
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4364
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3405
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2641620