Nymåne - New Moon

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

Nymåne - New Moon

Den 2. bog i Twilight-serien om Bella, Edward og Jacob. Køb den eller hele serien gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Resume:

Da Cullenfemilien fejrer Bella's 18 års fødselsdag, kommer hun til at skære sig i fingeren. Synet af friskt menneskeblod bliver for meget for Edwards bror, Jasper. Han angriber Bella, men de andre i familien stopper ham.

For at holde Bella i sikkerhed fra vampyrernes verden, slår Edward op med hende. Han siger til hende, at han ikke elsker hende længere og sammen med resten af familien forlader han Forks. Inden han forlader hende, får han Bella til at love, at hun ikke vil udsætte sig selv for farer.

Efter bruddet med Edward får Bella en depression og søger støtte hos barndomsvennen, Jacob Black. De to begynder at være en del sammen. Bella køber to motorcykler og sammen med Jacob sætter hun dem i stand. Bella finder ud af, at når hun udsætter sig selv for farlige situatiner, kan hun høre Edwards stemme. Langsomt lykkedes det Jacob at få Bella ud af depressionen. Efter en biograftur bliver Jacob syg og må ikke få besøg i lang tid. Sandheden er, at han er en varulv og at stammens leder, Sam Uley har beordret ham til ikek mere at omgåes Bella.

Imens Jacob holder sig væk fra Bella efter ordre fra Sam, leder Bella efter den eng, som havde været på sammen med Edward året før. En dag lykkedes det hende at finde den. Mens hun er der, dukker Laurent (en vampyr) op. Bella er så glad for at se nogen, der minder hende om Cullenfamilien, at hun ikke lægger mærke til blodtørsten i Laurent's øjne. Pludselig hører hun Edwards advarende stemme. Laurent trænger sig ind på Bella, men pludselig dukker en flok kæmpe-ulve op og jager Laurent på flugt. 

Bella vil ikke opgive sit venskab med Jacob og det ender med, at han fortæller hende, hvad han er. 

Bella forsøger sig med den livsfarlige sport, cliffdiving. Det går galt. Hun bliver fanget af en havstrøm, men bliver reddet af Jacob.

Edward's vampyrsøster, Alice, har visioner om fremtiden og ser Bella springe ud fra klippen. Alice tror, at Bella er død og begiver sig til Forks. Imens ringer Edward til Bella's far, Charlie. Det er Jacob, der tager telefonen. Han fortæller Edward, at Charlie er til begravelse. Edward tror, at det er Bella's begravelse. Da livet derfor ingen mening har for ham længere, tager Edward til Italien for at Volturi-klanen, der vil være i stand til at dræbe ham.

Imens finder Alice Bella og sammen skynder de sig til Italien for at redde Edward, inden det er for sent. Den fredsbevarende klan, Volturi fortæller Edward, Alice og Bella, at da Bella ved for meget om vampyrernes eksistens, skal hun enten forvandles til en vampyr eller dø.

Tilbage i Forks forklarer Edward Bella hvorfor, han forlod hende og hun tilgiver ham. Hele Cullenfamilien stemmer for, at Bella forvandles til vampyr. Alle, undtagen Edward, er glade for beslutnigen.

twilight 2

 

 

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4380
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2645772