Formørkelse - Eclipse

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

Formørkelse - Eclipse

Dette er 3. bog i Twilight-serien om pigen Bella, vampyren Edward og varulven Jacob. Køb filmen, bogen eller hele serien gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. 

 

Resume:

Byen Seattle bliver plaget af en række uopklarede mord. Edward tror, at de er forårsaget af en "nyfødt" vampyr, der er ude af stand til at styre sin blodtørst.

Bella har fået stuearrest af sin far, og hun må kun se Edward i skolen og om eftermiddagen. Men Edward overnatter hos hende, uden at faderen ved det. Bella ser ikke så meget til sin barndomsven, jacob Black og hun savner ham. Edward mener ikke, at hun vil være sikker sammen med varulvene. Men Bella insisterer på, at Jacob og resten af varulveflokken aldrig vil skade hende. Bella's far ophæver stuearresten på den betingelse, at Bella skal være noget mere sammen med Jacob. Da Edward gerne vil gøre Bella glad, indvilliger har i, at hun kan mødes med Jacob engang imellem. 

Men Bella begynder at nære varmere følelser for Jacob. Bella vil gerne have sex med Edward, før han forvandler hende til vampyr. Edward forklarer hende, at han meget let kunne komme til at slå hende ihjel. Men han indser hvor meget det betyder for hende, og går ind på at de kan prøve engang i fremtiden. 

Imens ser Edwards søster, Alice, i et syn, at det er vampyren Victoria, der står bag mordene i Seattle. Victoria er på jagt efter Bella. Hun har svoret hævn - mage for mage - da Edward dræbte hendes soulmate, James. Victoria er i gang med at lave en hær af "nyfødte" vampyrer, som er nogle af de farligste vampyrer, da de stadig har menneskeblod i årene og er utrolig stærke. 

Cullen-familien begynder at udtænke en slagplan for, hvordan de skal kæmpe mod Victoria. De mener ikke, at de er stærke nok, at de alierer sig med varulvegruppen. 

Dagen før kampan mod Victoria og hendes hær af nyfødte, frier Edward til Bella. Hun er lidt betænkelig, men siger ja. Edward lover hende, at han vil have sex med hende på deres bryllupsrejse, men ikke før da. 

Kampdagen gryer og Edward og Bella er taget på telttur ude i skoven, væk fra stedet hvor kampen skal foregå. Det er rigtig koldt og Bella fryser meget. Edward kan ikke varme hende. Som vampyr er hans hud iskold. Men Jacob og Seth Clearwater (en anden varulv) kommer forbi. Da Jacob som varulv er rigtig varm, varmer han Bella og lægger sig herefter ned i hendes sovepose og bliver der hele natten, så hun ikke kommer til at fryse. Næsten morgen hører Jacob Bella og Edward tale om deres bryllup. Han bliver meget ked af det og løber væk for at deltage i kampen og lade sig dræbe. Hans livs kærlighed, Bella, skal giftes med en anden og det er mere end han kan klare. Men Bella får Edward til at løbe efter Jacob og hente ham tilbage. Edward giver Bella og Jacob mulighed for at tale alene sammen. Jacob siger, at den eneste måde Bella kan få ham til at blive på, er ved at kysse ham. Da hun gør det, indser hun, at hun også elsker Jacob og sammen med ham kan hun have et helt normalt liv. Men hun kan ikke få både Edward og Jacob. 

Cullen-familien og varulvene vinder over Victoria, der dør sammen med alle de nyfødte vampyrer i hendes hær. Da kampen er overstået, fortæller Bella Jacob, at selv om hun elsker ham, elsker hun Edward højere og kan ikke leve uden ham. Jacob bliver vred og løber væk i sin ulveskikkelse, for at undslippe den smerte, han føler som menneske. Bella vender hjem til Edward og overbeviser ham om, at han er hendes eneste ene.

 

twilight-eclipse-filmforside-bog

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4377
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3409
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2645127