Daggry -Breaking Dawn

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

Daggry -Breaking Dawn

4. bog i serie om pigen Bella, vampyren Edward og varulven Jacob. Køb bogen gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. 

 

Resume:

Bella og Edward er blevet gift og er på bryllupsrejse på en privat ø. Efter 2 ugers ægteskab opdager Bella, at hun er gravid og graviditeten forløber unaturligt hurtigt. Bella og Edward afkorter bryllupsrejsen og tager tilbage til Forks. Edward er bekymret for Bella's liv. Han tror, at fostret er et monster og opfordrer Bella til at få en abort. Men Bella nægter. 

Den flok varulve, som Bella's ven Jacob hører til, er urolige over denne krydsning mellem menneske og vampyt. Da de lægger planer om at dræbe Bella og dermed barnet, gør Jacob oprør og forlader flokken. Han danner en ny flok sammen med Seth og Lea Clearwater. Jacob ser hvor meget graviditeten tærer på Bella's kræfter og er bekymret for hende. En måned efter at hun fandt ud af, at hun var gravid, føder Bella. Men barnet brækker en del af hendes knogler og hun mister en masse blod. For at hun kan overleve, må Edward forvandle hende til en vampyr. Jacob, der er til stede under fødslen får en åbenbaring om, at Bella's nyfødte datter, Renesmee er hans soulmate. 

Bella er nu vampyr og nyder sit nye liv og evner. Men en anden vampyr, Irina, tror, at Renesmee er et "udødeligt barn" - et barn, som er blevet forvandlet til vampyr. "Udødelige børn" er forbudt af Volturiklanen. Efter at Irina har fortalt dem om Renesmee, planlægger de at dræbe barnet og hele Cullen-klanen. 

Cullen-klanen samler deres venner fra hele verden til at bevidne overfor Volturi, at Renesmee ikke er et "udødeligt barn". Volturi'erne opdager, at de er blevet fejlinformeret og Irina bliver straffet for hendes fejl. Men de er stadig usikre på, om Renesmee er en trussel mod vampyrernes hemmelige eksistens. Alice og Jasper Cullen møder op med en 150 årig gammel mand, Nahuel, der er en krydsning mellem vampyr og menneske. Overbevist om at renesmee ikke udgør en trussel, vender Volturierne hjem igen. 

Bella, Edward og Renesmee vender også hjem for at leve deres liv sammen i fred og ro.

 

twilight 4

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1627
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3401
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1919
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3969

Antal Besøgende

2639394