Trolddomsjægerne

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Trolddomsjægerne

 

Trolddomsjægerne er en fantasy serie for de 9-12 årige, skrevet af Jared Bane. Serien udgives af Flachs forlag. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

Rædslernes borg

I et rige, hvor magi er forbudt, har en dreng kræfterne til at redde verden. Der er gået hundrede år, siden De Fem Mørke Magikere kastede riget Tyrellion ud i en blodig krig. Gadetyven Lot kommer ved et uheld til at befri De Fem Mørke Magikere fra deres årelange fangenskab. Med de onde magikere tilbage, styrtes riget ud i kaos og ødelæggelse. Rigets skæbne hviler nu på skuldrene af Lot. Kun han kan finde De Mørke Magikere, før det er for sent. Lot bliver derfor sendt på jagt efter de undslupne troldmænd.

 

trolddomsjægerne 1

Kløernes skov

Den modvillige unge troldmand, Lot har besejret den første af De Fem Mørke Magikere. Nu bringer jagten ham helt ud til kongeriget Tyrellions yderste grænser og den mystiske Gelmskov. Hvorfor forsvinder fold fra landsbyen Rostur? Og hvad er det for nogle vilde bæster, der hærger området, når natten falder på? For at finde svarene, må Lot og hans ledsagere begive sig ind i skoven – hvor dødelig fare venter dem.

 

trolddomsjægerne 2

De dødes by

Det er nu lykkedes troldmanden Lot at berejse to ud af Dem Fem Mørke Magikere, som truer med at overtage magten i riget Tyrellion. Nu er turen kommet til den tredje magiker og denne gang går rejsen til de dødes by. Men vil det overhovedet lykkes Lot og hans venner at nå så langt som til byporten? De må her kæmpe mod en hær af zombier og den grumme nekromantiker Mortan.

 

trolddomsjægerne 3

 

 

Skyggernes hav

Lot og de andre Trolddomsjægere har besejret tre ud af De Fem Mørke Magikere, som vil ødelægge riget Tyrellion. For at finde den fjerde magiker, må de drage ud på Skyggernes Hav. Rejsen til Skyggernes hav bliver dramatisk. Lot og hans venner møder ubegribelig rigdom, desperat fattigdom, blodtørstige pirater og frygtindgydende uhyrer. Lot får i den grad brug for sine magiske evner, hvis han og hans venner skal klare opgaven – med livet i behold.

trolddomsjægerne 4

 

Tordenporten

Den unge troldmand Lot har sammen med de andre Trolddomsjægere overvundet fire af De Fem Mørke Magikere. Men de mangler endnu at finde og bekæmpe den sidste, nemlig magikernes hersker, den magtfulde troldfyrste Keldas.
Rejsen starter i et sumpområde fuldt af råddenskab og kryb - og derfra bliver det kun værre. Men Lot har heldigvis sin magi ... Eller har han?

 

Tordenporten

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1629
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3405
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2640859