Sværdets søstre

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Sværdets søstre

Sværdets søstre er en spændingsserie om samuraier, mod, forræderi, hævn og ære skrevet af Maya Snow. Bøgerne udgives af forlaget Høst og Søn. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

Sværdets søstre 1

»Forestil dig, at du baner dig vej ned ad en myldrende gade i kejserbyen Kyoto. Du støder ind i købmænd og håndværkere. Du maser dig gennem mængden og rører også mig, men du ser mig ikke. Jeg kan bevæge mig lydløst som et genfærd. Helt ubemærket. Og når jeg slår til, går det hurtigt. Du kunne blive ramt af et dræbende slag og slet ikke nå at opdage, hvem eller hvad det var, der fældede dig. Men jeg kunne ikke finde på at trække mit sværd mod dig. For at dræbe uden grund, med koldt blod, strider mod bushido, samuraiernes leveregler. Og jeg er samurai. Jeg kan se, du glipper med øjnene nu. En pige?, tænker du. Jamen, en pige kan da ikke være samurai! Men dér tager du fejl. Min søster Hana og jeg har vist, at piger godt kan være samuraier.« Forklædt som drenge flygter Kimi og Hana efter at deres familie har været udsat for et bestialsk forræderi. Undervejs får de ophold på Mester Gokus samuraiskole. Sværdets søstre er første bog i en spændingsmættet serie om mod og forræderi, hævn og ære

 

sværdets søstre 1

 

Sværdets søstre 2

Mester Goku er død, og søstrene Kimi og Hana er ikke længere sikre i hans dojo. På flugt fra deres grusomme onkel begiver de sig mod Fujibjerget, hvor deres mor og lillebror skjuler sig.

 

sværdets søstre 2

 

Sværdets søstre 3

Søstrene Kimi og Hana er blevet genforenet med deres mor og bror. Men familien er stadig ikke uden for fare og er fortsat efterstræbt af den onde og magtbegærlige onkel.

 

sværdets søstre 3

 

Sværdets søstre 4

I seriens afsluttende bind er tiden inde til det store hævnopgør mellem Kimi og den mand, der har bedraget og myrdet hendes familie. Undervejs udkæmpes voldsomme søslag, og Kimi og Hana får nye venner blandt havets pirater.

 

sværdets søstre 4

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1629
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3405
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2640852