Sværdets mester

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Sværdets mester

Sværdets mester er en serie børnebøger skrevet af Mette Finderup og udgives af forlaget Gyldendal. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

Bøgerne handler om prins Milo, hans bror Karna og deres fætter, Rufus.  Milo og Rufus bliver uvennner. De afgører striden i en tvekamp. Men Milo bliver narret. Hans bror, Karna bliver slået ihjel og hans sjæl fanget i sværdet, Blodtunge. Milo vil gære alt for at få broderen tilbage, men hans far har slået hånden af ham. Han drager nu ud for at finde troldmanden Agrim, som smedede det sværd, der slog Karna ihjel. Milo har hørt, at hans brors sjæl igen kan blive fri, hvis Agrim tilintetgør sværdet, der dræbte Karna.

Anbefalet børn i alderen 8-12 år.

sværdet 1

Bøger i serien:

Sværdets mester 1: Tvekampen

Fortællingen om kongesønnen Milo, der må kæmpe sig frem til tronstolen som Sværdets Mester. Det er ikke nogen nem eller lige vej. Undervejs møder han magi og ondskab, men heldigvis også venner.

Sværdets mester 2: Den udstødte prins

Milos storebrors sjæl er hjælpeløst fanget i sværdet Blodtunge. Troldmanden Agrim der bor langt borte - siges at kunne hjælpe med at sætte hans sjæl fri. Men handlingen er dyr ? troldmanden forlanger 100.000 guldstykker for arbejdet. Det er mange penge ? selv for en kongesøn, men Milo er fast besluttet på at redde sin højtelskede bror ?

sværdet 3

Sværdets mester 3: Tyvekongens by

Prins Milo skal ind i byen Vildborg. Her skal han sælge sin mors smykker til tyvenes konge. Desværre må han ikke få sit forbandede sværd, Blodtunge, med ind i byen. Milo bliver nødt til at snyde sig ind, men det ser ud til, at den eneste vej går gennem byens klamme kloak.

Sværdets mester 4: Dybe sø

Milo og hans slave er nået frem til Dybe Sø. Den eneste vej over søen går hen over en bro, der er bygget af knogler. Broen bliver passet af en mand, der har skumle planer. Og hvem ved, hvad der lurer i vandet?  Sværdets Mester er en sej og dramatisk fantasyserie om kongesønnen Milo og hans rejse i en verden fyldt med ondskab og magi. En rejse, der skal give ham hævn over hans fætter og gøre ham til Sværdets Mester. 

sværdet 5

Sværdets mester 5: De blinde bjerge

Milo og slaven Luna rejser gennem De Blinde Bjerge. Med sig har de det forbandede sværd Blodtunge, der kræver blod en gang om ugen. På turen bliver det tid til at ofre pigen til sværdet. Det er ekstra svært for Milo at slå Luna ihjel, for slaven har tidligere reddet hans liv. Men er der nogen anden udvej?

 

sværdets mester 6

 

Sværdets mester 6: Sandheden om blodtunge

Prins Milo når endelig frem til troldmanden Agrim, der skal ødelægge Blodtunge. Milo har mistet alle de penge, Agrim skulle have for arbejdet, men der venter ham en overraskelse. Agrim fortæller nemlig den sande historie om sværdets fødsel. Og nu viser det sig, at Milos rejse slet ikke er slut. Måske er den kun lige begyndt

 

sværdets mester 7

 

Sværdets mester 7: Kampen mod Karna

Prins Milo er gået i skarp træning for at lære at slås med sværdet Blodtunge. Troldmanden Agrim tilbyder sin hjælp. Men før magien kan gøre Milo stærkere, skal han vinde en helt særlig kamp. Det bliver den største udfordring i Milos liv. Han skal nemlig både se sin egen frygt i øjnene og kæmpe mod sin fortid. 

 

Sværdets mester 8

 

Sværdets mester 8: Blodets vej

Milo er blevet bedre til at slås, men han håber, han en dag bliver så god, at han kan rejse hjem og få hævn over sin fætter. Indtil da vil han træne ved at leve som sværdmester. Hans allerførste modstander er en mystisk høj mand med snehvidt hår og en kofte af skind fra en ulv.

 

Sværdets mester 9

 

Sværdets mester 9: Den store dyst

Milo er blevet så dygtig til at slås, at folk kalder ham ’Den Udøde’. Nu er Milo på vej til Den Store Dyst for at vinde prisen som den bedste af alle sværdmestre. Fem gange har Sne-Ulven vundet titlen, men folk hvisker, at Milo måske er den eneste, der kan slå ham.

 

Sværdets mester 10

 

Sværdets mester 10: Hævn i Birkland

10. og sidste bog i den dramatiske fortælling om kongesønnen Milo, der må kæmpe sig frem til tronstolen som Sværdets Mester. Det er ikke nogen nem eller lige vej. Undervejs møder han magi og ondskab, men heldigvis også venner. Milo nu på vej hjem til det endelige opgør med den onde fætter, Kong Rufus.

Uddrag fra bogen: Hævn i Birkland

 

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4391
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2647930