Sværd og trolddom

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Sværd og trolddom

Sværd og trolddom er en serie bøger skrevet af Steve Jackson og Ian Livingstone. Bøgerne er halvt historie, halvt spil - og det er læseren, der er helten. Bevæbn dig med to terninger, en blyant og et viskelæder - så er du klar til at drage ud på eventyr. Du bestemmer, hvilken vej du vil gå, og hvilke farer du så vil møde.......

Bøgerne udgives af Borgens forlag . Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

1. Troldmanden fra ildbjerget

Dybt inde i Ildbjerget ligger Troldmandens fabelagtige skat gemt. Talrige eventyrere har forsøgt at finde frem til de store rigdomme, men ingen er vendt tilbage.

Spørgsmålet er, om DU har modet til at drage ind i Ildbjergets mørke, hvor ukendte farer venter og frygtelige væsner ligger på lur … Det vil kræve stor list og umådelig styrke at slippe levende gennem de skumle korridorer til Ildbjergets allerinderste, hvor selveste troldmanden venter dig.

For han har bestemt ikke tænkt sig at overdrage sin skat frivilligt!

sværd trolddom 1

 

2. Kaosborgen

Dybt inde i Kaos-borgen sidder den frygtede troldmand, Balthus Dire, klar til at erobre den fredelige Piledal. Hans slagplaner er lagt og hans frygtelige hær er rede.

I et sidste desperat forsøg på at afværge invasionen henvender Piledalens beboere sig til DIG. Som Ærkemageren af Yores dygtigste elev er du en mester i trolddom og den eneste, der kan trænge ind i Kaos-borgen og dræbe Balthus Dire.

Men du får brug for al din kløgt og al din trolddomskunst, hvis du skal slippe levende ud igen, for troldmandens dunkle verden rummer farer og væsner så grusomme, at du ikke engang kan forestille dig dem!

 

3. Stjerneskibet

Der er desværre ingen beskrivelse af denne bog.

 

4. Amokvæsnet

Åndemageren Zharradan Marr truer med at stjæle nissefolkets magiske hemmeligheder, som kan gøre ham uovervindelig og give ham magten over hele Allansia.

Men hvorfor skulle DU bekymre dig om det? Du er Amok-væsnet, et primitivt og umælende væsen, styret af sult og vrede. Du kender ikke din egen historie eller identitet, så hvis du overlever de farer, der omgiver dig, bliver din første opgave at få kontrol over dig selv og dine kræfter. Først da kan du gøre dig håb om at lære din sande skæbne at kende …

sværd trolddom 4

 

5. Tyvenes by

Hver nat terroriserer Zanbar Bones blodtørstige månehunde den fredelige handelsby Silverton. I sin nød henvender byens borgmester sig til DIG, en dristig og kamptrænet eventyrer, og trygler dig om at gøre det af med Zanbar Bone, så Silvertons stakkels indbyggere kan få fred.

Først må du drage til Tyvenes by, hvor det vrimler med bestialske røvere og skånselsløse snigmordere, og finde troldmanden Nikodemus. Skulle du mod al forventning overleve, venter det endelige opgør med Zanbar Bone og hans åndevandrere i Det sorte tårn.

 

6. Troldkarlens krypt

En ældgammel kraft af ren ondskab er dukket op fra jordens indre og truer alt liv.

Den for længst afdøde troldkarl Razaak er vakt til live igen og er mere end nogensinde opsat på at få opfyldt sine drømme om hævn og herredømme.

Hans hær af zombier trækker dybe spor af død og ødelæggelse gennem landet, og nu er det op til DIG at finde Razaaks sværd, som er det eneste våben, der kan tilintetgøre ham. Kun med dette sværd i hånden har du en chance for at overleve turen dybt ind i troldkarlens krypt, hvor Razaak selv venter på dig.

 

7. Rædslernes hus

Det er en mørk og stormfuld nat ... Din bil er gået i stå, og det eneste sted i miles omkreds, du kan søge hjælp, er i et gammelt forfaldent hus. Men da du går op ad trappen til hoveddøren, har du ingen anelse om, hvilke uanede rædsler, der gemmer sig bag de gamle mure. Dit blod ville fryse til is, hvis du vidste, hvilket mareridt, der venter dig. Det er, som om alverdens uhyrer og genfærd har sat hinanden i stævne i netop dette hus. Spørgsmålet er, om du overlever til daggry, eller om du i nattens løb ganske enkelt vil dø af skræk!

sværd trolddom 7

 

8. Ondskabens skov

Kun en tåbe ville frivilligt udsætte sig for de farer, der lurer i Mørkeskovens dyb. Men du har ikke noget valg, for det er her, du skal lede efter delene til den legendariske stridshammer fra Stenbro. Stridshammeren, som dværgene smedede i tidernes morgen, er det eneste våben, der kan hjælpe dem mod troldene og redde dem fra den totale udslettelse. Men skynd dig, tiden er knap og farerne i Mørkeskoven utallige! Du skal nå at samle hammeren, inden troldene når frem til Stenbro – ellers er det uigenkaldeligt for sent.

 

Der blev oprindeligt udgivet 24 bøger i serien. Titlerne på resten af bøgerne har jeg ikke kunnet finde, men serien findes brugt på flere genbrugssider på internettet. Ovenstående 8 bøger kan købes som nye.

 

 

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4386
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2646687