Soul seekers

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Soul seekers

Soul seekers er en fantasy serie for de 12-16 årige, skrevet af succesforfatteren Alyson Nöel, der også er kendt for serien De udødelige. Soul seekers udgives af forlaget Alvilda. Køb bøgerne i dag gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

Bøger i serien:

1.     Skæbnekald

Der sker mærkelige ting med Daire Santos. Verden omkring hende går i stå. Hun bliver forfulgt af lysende skikkelser og krager, der skriger uforståelige budskaber til hende. Og i drømme hjemsøges hun af en mystisk dreng med unaturligt blå øjne ...
Daires bedstemor er den eneste, der kan fortælle hende sandheden: Daire har mødt sit skæbnekald. Hun er søger – den kaldede, som kan rejse mellem de døde og de levendes verden.
I en lille by i New Mexico, hvor bedstemoren bor, møder Daire Dace, drengen fra hendes drømme. Det ryster hende for alvor – for enten er Dace den, skæbnen har udvalgt til hende. Eller også er han den fjende, som hun er kaldet til at bekæmpe ...

 

soul seekers 1

billede: copyright forlaget Alvilda 

2.    Ekko

Daire Santos er søger – hun har særlige evner og kan rejse mellem de døde og de levendes verden, men hun har endnu meget at lære.
Bedstemoren indvier hende i magiens verden, men tiden er knap, for onde kræfter vinder indpas i det lille samfund.
Skæbnen har også ført Daire sammen med Dace, og deres følelser for hinanden bliver stadig mere intense. Men da det går op for Daire, at Daces forbindelser til Richter-familien er tættere, end hun havde troet, bliver deres kærlighed sat på en prøve.
Dace og hans tvillingebror Cade er opvokset hver for sig og har intet tilfælles. Men Dace må erkende, at han aldrig ville være blevet født, hvis det ikke havde været for Richternes sorte magi. Nu har Cade vendt sig mod ham, men Dace er villig til at ofre alt for at beskytte den pige, han elsker – selv sit eget liv ...

 

soul seekers 2

billede: copyright forlaget Alvilda 

3.    Mystikeren

Ét er, at det ikke altid er nemt for Daire Santos at bære det enorme ansvar, der hører med til at være søger.
Noget andet er, at hendes konkrete mission: at besejre den onde Cade Richter, ganske enkelt virker umulig. Cades sjæl er nemlig vævet tæt sammen med hendes kæreste Daces sjæl, og det udsætter deres kærlighed for den ultimative prøve.
Hvordan kan hun udslette Cade uden også at udslette sin egen kæreste? Er Daires og Daces kærlighed stærk nok til at overvinde døden? Og hvad venter dem på den anden side ...?

 

soul seekers 3

billede: copyright forlaget Alvilda 

4. Nye horisonter

Daire Santos er den sidste søger – og den eneste, der har evnen og kraften til at forhindre Richterne i at udslette alle dem, hun elsker. Nu da hendes bedstemor er væk, og Cade er tilbage i Enchantment, har Daire intet andet valg end at tage sin skæbne på sig og føre an i kampen mod Richerne. Men hvad hvis det betyder, at hun er nødt til at ofre det menneske, hun elsker højest i hele verden?
Dace har Richterblod i årene og kæmper mod det mørke, der vokser inden i ham. Daire nægter at give slip på ham, men måske har hun slet ikke friheden til at træffe det valg. 
Et monumentalt opgør tegner sig i horisonten … Er Daire og Daces kærlighed stærk nok til at sejre trods de overvældende odds, der er imod dem?
"Nye horisonter" er fjerde og sidste bog i bestsellerforfatteren Alyson Noëls serie "Soul Seekers".

Læs uddrag fra bogen her: Nye horisonter

 

soul seekers nye horisonter 

billede: copyright forlaget Alvilda

 

Du kan læse mere om serien De udødelige her De udødelige

 

Billeder: copyright forlaget Alvilda

 

Bogtrailer for Soul seekers

 

Bogtrailer for Ekko

 

Bogtrailer for Mystikeren

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690661