Skrækkelig skummelt

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Skrækkelig skummelt

Skrækkelig skumelt er en serie spændende ungdomsbøger for de 10-12 årige, skrevet af Chris Mould. Bøgerne udgives af forlaget Flachs. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

1. Arven

Stanley Buggles glæder sig til at holde en dejlig lang sommerferie på den lille ø Crampton Rock. Men der foregår noget skrækkeligt skummelt på øen. Hvorfor tør folk ikke være ude efter mørkets frembrud? Og er der virkelig en vaskeægte varulv på øen - for slet ikke at tale om skumle sørøvere?

skrækkelig skummelt 1

2. Skelethånden

Der ser hyggeligt og idyllisk ud på Crampton Rock, da Stanley Buggles kommer for at holde vinterferie. Men så sker der noget skrækkelig skummelt. Hvem er det hovedløse spøgelse, og hvad er det, det prøver at fortælle Stanley? Og hvem er de uhyggelige spøgelsesrøvere?

3. Sølvskrinet

Noget har vækket skeletrøverne, og nu er den sorte sværm på vej mod Cramton Rock, hvor det endelige slag skal stå. Men der kommer også andre til øen i nattens mulm og mørke. Kan - og vil - de hjælpe Stanley og Daisy?

skrækkeligt skummelt 3

4. Forbandelsen

Det er skrækkelig skummelt: Familien Darkling påstår, at Candlestick Hall er deres! Men hvem er de egentlig, og hvad er det, de går og laver i nattens mulm og mørke? Og hvad er det for nogle underlige lyde, Stanley kan høre?

5. Guldfeberen

Ifølge kortet ligger skatten begravet lige under familien Darklings hus. Men det er ikke en helt almindelig skat... Tør Stanley og Daisy begive sig ned i de oversvømmede gange? Og kan man stole på gamle MacDowell?

skrækkelig skummelt 5

6. Skattevogterne

Crampton Rock er i fare! En flot fuldrigger kaster anker i bugten, men der er noget skrækkeligt skummelt ved besøget. For hvem er den mystiske sømand, der skjuler sig om bord? Hvad er det for nogle underlige lyde, der kommer nede fra minen? Og kan hemmeligheds-holderne forhindre grådige guldgravere i at sprænge hele øen i stumper og stykker?

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4387
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2646713