Projekt Kerberos

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Projekt Kerberos

Projekt Kerberos er en serie børnebøger skrevet af Benni Bødker. Serien er inspireret af mangategneserie og foregår i fremtiden. Serien er én lang fortsat historie med masser af slåskampe, mystik og højteknologi - en rigtig science fiction serie for børn. Bøgerne er udgivet af forlaget Gyldendal. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

1. Skyggebyen

På et tophemmeligt laboratorium sker der en ulykke med et efterfølgende kemikalieudslip. Kort tid efter fødes der 12 børn med særlige evner.
Fumi er et af de 12 børn. Han ved bare ikke, at han er noget særligt. Indtil en dag, hvor han kommer hjem og finder sine forældre bevidstløse ved siden af en dreng, der ligner ham til forveksling. Det er militæret, der er kommet for at hente ham. Tror de. Det lykkes Fumi at flygte ned i undergrunden. Til en anden verden, hvor reglerne og vilkårerne er en anden barsk virkelighed for en overbeskyttet dreng fra den indhegnede bydel. Snart finder Fumi ud af, at han ikke er den, han troede han var. Eller hans familie for den sags skyld. Der ligger en mørk hemmelighed og lurer. Inde i Fumi.

 

kerberos 1

2. Yakuzaen

En ulykke på et hemmeligt laboratorium får markante konsekvenser for 12 børn, der udvikler meget specielle evner. De bliver sat i pleje af militæret, der ønsker at udnytte disse særlige egenskaber. Men nogle af børnene opdager dette og flygter ned i byens undergrund. 
Fumi ved nu, at han også er et af de børn, som militæret har en særlig interesse i. Men hvorfor? Hvad er det han kan, som de så gerne vil have del i? Evnerne er ved at være færdigudviklet hos de 12 børn, og snart går det op for Fumi, hvad det er for et 'våben' han besidder.

kerberos 2

 

3. Futuropolis

Fumi er havnet i Futuropolis. En lukket 'by', hvor der forskes i gener og stamceller. Her laver man dyr og afgrøder, der er tilpasset menneskets behov. "Vi vil gøre verden til et bedre sted at leve," hævder de. Og de behandler da også Fumi og nogle få andre specielle børn rigtig godt. Men der går ikke lang tid, før Fumi finder ud af, at de er fanger. Og Futuropolis vil høste børnenes evner, som de selv var med til at frembringe for tolv år siden i det projekt, der endte i en katastrofe.

Da 'byen' bliver angrebet udefra, lykkes det Fumi at flygte med pigen Idu - men de løber lige i armene på dem, de frygter allermest. Militæret.

kerberos 3

 

4. Kyborgen

Kerberos er den trehovede hund, der vogter indgangen til Helvede i mytologien. Og det er også tolv børn, der skal vogte Nihon mod angreb fra fjenden med deres særlige evner. Om de vil det eller ej ...

Fumi er havnet hos militæret. Bagmændene bag det eksperiment, der endte i en katastrofe, og som kostede mange mennesker livet, for at frembringe børn som Fumi, der skal være deres hemmelige våben i en kamp, hvor fjenden skal udryddes.

Fumi har forsøgt at flygte flere gange, men ingen af de andre Kerberos-børn, han har mødt indtil videre, støtter ham. De er hjernevaskede og loyale over for projektet. Men så dukker hjælpen op fra uventet kant - og nu ved Fumi, hvad hans særlige evne er!

kerberos 4

 

5. Interface

Drengen Fumi har særlige evner og både mafiaen, lægevidenskaben og hæren ønsker at få fingrene i ham, og elleve andre børn, med disse evner. Men børnene har andre planer, og sammen udgør de en fare, som alle andre mener skal stoppes  - for enhver pris!

kerberos 5

6. Åndevejen

Drengen Fumi har særlige evner og både mafiaen, lægevidenskaben og hæren ønsker at få fingrene i ham, og elleve andre børn, der har disse særlige evner.

Fumi vil ikke være 'et redskab' i en krig, han ikke forstår, og vælger i stedet for at slå sig sammen med nogle stykker af de andre børn med særlige evner, der også er på flugt. Sammen udgør de en farlig enhed, og det er en alliance, som alle andre mener må forhindres for enhver pris.

kerberos 6

 

 

 

 

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690614