Onsdags Fortællinger

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Onsdags Fortællinger

Onsdags Fortællinger er en serie circus-fantasy bøger skrevet af Jon Berkeley. Bøgerne udgives af forlaget Gyldendal. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

1. Latterpaladset

Den 11-årige Miles Wednesday er forældreløs og bor i en stor tønde. Hans eneste familie er bamsen Tangerine. Og det, der optager ham mest, er hans næste måltid mad.

Så kommer Cirkus Oscuro kommer til byen. Cirkus' bengalske Tiger hævder, at den kan lugte cirkus i Miles (og den spiser af princip ikke kødfattige cirkusartister). Det pirker til Miles' nysgerrighed, måske kan det fortælle ham lidt om hans forældre? Så han sniger sig ind på cirkuspladsen og møder Lille, en 400 år gammel fe-pige og det frygtede bæst Intet. Miles hjælper Lille med at flygte fra cirkus og den onde cirkusdirektør Cortado.

Undervejs opdager Miles, at Cirkus Oscuro har en dunkel hemmelighed. Og med hjælp fra Lille og Tiger, begiver han sig mod Morskabens Palads, hvor ingen kommer ud den samme vej, som de kom ind. Da Miles forsøger at redde byen fra Paladsets ødelæggende indflydelse, opdager han, at der måske alligevel er noget cirkus i ham.

 

onsdagsfortællinger 1

  

2. Tigerægget

Miles og Lille rejser med det nye Cirkus Bolsillo for at blive oplært som artister. Her møder de den hemmelighedsfulde doktor Dau-Dau, der hævder, at Miles' far stadig er i live. I sin iver efter at finde frem til sandheden tager Miles på jagt efter det mystiske Tigeræg, der forbinder ham til begge hans forældre, og som måskek an afsløre en hel del om hans fortid.

onsdagsfortællinger 2

 

3. Lynnøglen

Miles' far lever! Men han er blevet offer for en kvaksalvers mislykkede forsøg med magi og er endt som et umælende og uhyggeligt monster. Miles og Bitte finder ud af, at Tigerægget kan redde Miles' far. Hvis de altså kan finde det - for det er blevet stjålet.

Gå ikke glip af det afsluttende bind i den eventyrlige cirkusfantasy om Miles, Bitte og et helt galleri af sjove, gale og underlige karakterer!

onsdagsfortællinger 3

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1630
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4368
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3406
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3971

Antal Besøgende

2642268