Morganas kilder

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Morganas kilder

Morganas kilder er en fantasy-trilogi skrevet af Helle Ryding. Serien er inspireret af gamle danske folkesagn. Udgives på Nyt Nordisk forlag. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

1. Den sorte ravns forbandelse

Hvorfor har Elisa kræfter, hun ikke selv kan styre? Hvordan kan det være, hun altid ved, hvordan alle stjerner og planenet står på himlen? Og hvorfor vokser hendes hår hurtigere end alle andres?

12 årige Elisa er ikke som andre mennesker. Da hun var spæd, efterlod hendes mor hende i en kurv foran herregården Svaneborg. Moderen forsvandt, og det samme gjorde et brev, der fortalte en en frygtelig forbandelse. Nu dukker det gamle brev pludselig op og forandrer Elisas trygge tilværelse på Svaneborg. Samtidig flytter en mærkelig gæst med en høg ind på herregården, og en nat lokkes Elisa til at ride ud i Elllemosen, hvor mosefolket og svartalfer venter på hende i det bundløse mudder. Hvad sker der med hende? Hvem er hun egentlig, og hvor kommer hun fra? I sin søgen efrer sandheden om sig selv må Elisa helt ud til et sted, hvor regnbuen ender.

 

morganas kilder 1

2. De fire vinde

Den onde Scarpia er kommet på sporet af Elycia, og hun må flygte over hals og hoved fra sit trygge hjem på Svaneborg sammen med athora-drengen Virtus. Men deres flugt bliver alt andet end nem, og undervejs får Elycia hårdt brug for at lære sine særlige athora-kræfter at kende.

Samtidig ligger Elycias ven og læremester Illiander hen i en uhyggelig dødlignende søvn, efter at Scarpias håndlanger Gorwe har forgiftet ham. For at hjælpe Illiander insisterer Elycia på at lede efter den sjældne blomst Lacrimara Veritas, hvis tårer efter et gammelt sagn skulle kunne gøre ham rask. Men hendes planer møder overraskende modstand, og det kan blive med livet som indsats, hvis hun selv skal rejse af sted for at finde planten og forstå dens hemmelighed.

For det er ikke kun Scarpia, som er i hælene på hende. Som Koronaens datter opdager Elycia, at hun har mange fjender, ikke kun blandt svartfolket, men også blandt ljusfolket…

 

morganas kilder 2

3. Regnbuestøv

For at redde sine venner har Elycia overgivet sig til den onde Scarpia, og en barsk forudsigelse forhindrer hende i at forsøge at flygte. Hun får brug for sin stærke vilje og alt sit mod, hvis hun skal overleve i svartfolkets mørke. 

Scarpia søger efter Isarons Vision, et væsen, der ifølge gamle skrifter en dag vil stå med en magt i hænderne, som skal afgøre Morganas skæbne. Er det Elycia, der er denne Skæbnehånd? Og hvad er det for en begivenhed, visionen peger på? 

Elycias mor, Koronaen, er stadig forsvundet, og uroen ulmer rundt omkring i Morgana. Elycia bliver snart en vigtig brik i et uhyggeligt magtspil, da Scarpia udnytter, at athoraerne mangler en stærk leder, og at ljusfolket er svækket.

I et kapløb med tiden må Elycia sætte sit liv på spil, da hun vover et dristigt forsøg på at få sin mor tilbage ...

 

 

morganas kilder 3

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690700