Monsterjægerne

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Monsterjægerne

Monsterjægerne er en fantasy serie for de 9-12 årige, skrevet af Jacob Weinreich. Bøgerne udgives af Borgens forlag. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

1. Skyggen i vandet

Monsterjægerne • Fang dem før de fanger dig!

Oliver er besat af alt, der bare lugter af gys. Men én ting er film og bøger, noget andet er, da han skal hente sit glemte tøj i den tomme svømmehal og i vandet pludselig ser noget, der kun kan være … et spøgelse!

Mystikken breder sig, da Oliver og hans bedste ven Markus finder en hemmelig kælder under Olivers farfars hus. Hvem anede, at farfar har været spøgelses­jæger?! Med hjælp fra vennerne Luna, Sofie og Hakan – og selvfølgelig farfar – sætter de sig for at løse mysteriet om skyggen i vandet.

 

monster1

 

2. Gravskænderen

Oliver og hans fire venner er klar til at holde det første møde i deres nye klub, Monster­jægerne, for der lusker nogen rundt på kirke­gården efter mørkets frembrud. Politiet har ikke tid til at høre på en flok børn, men det har Olivers farfar, og den gamle spøgelses­jæger ved en del om grævskændere.

Det bliver ikke mindre mystisk, da der har været ubudne gæster i farfars hemmelige kælder. Bind 13 i bogserien Fra død til levende mangler. Det bind, der præcis handler om, hvordan man vækker de døde til live igen!

 

3. Livsfarlig lejrskole

De fem venner i Monsterjægerne er med deres klasse på lejrskole. Alle ved, at Oliver har set for mange gyserfilm, og den nye vikar, hr. Wulff, nægter at høre på hans historie om, at den tand, han finder i skoven, stammer fra en ulv – eller måske en varulv?

Oliver stoler ikke på hr. Wulff, og han er sikker på, der lusker noget rundt ude i skoven. Det ligner en opgave for Monsterjægerne, men da hele klassen pludselig skal på natløb, bliver det lidt for spændende, især for Olivers bedste ven, Markus!

 

monster3

 

4. Blodsugeren

Sofie er til sit første taekwondo-stævne, og hun er kommet i finalen! Desværre mod Hekla, som er to hoveder højere end Sofie og bredskuldret som en voksen mand – og fej. Hun sparker Sofie over knæet, så hun må udgå af kampen.

Sofie bliver indlagt, godt sur over, hun tabte finalen, men hun får hurtigt andet at tænke på. Der sker nemlig mystiske ting på hospitalet. Donorblod forsvinder fra lageret i kælderen, og Sofie synes, hun kan høre nogen liste rundt om natten.

Det har ellers været sløje tider for Monsterjægerne, men pludselig får de fem venner travlt. Oliver må forbi farfar på plejehjemmet, og den gamle spøgelsesjæger kan fortælle dem, at de står foran deres hidtil langt farligste og mest blodtørstige modstander: en vampyr!

 

5. Mumiens hævn

De fem venner i Monsterjægerne er på udflugt med deres klasse til Århus Universitet for at se en vaskeægte mumie. Prins Ramon II er små tre tusinde år gammel, men det forhindrer ham nu ikke i at forsvinde.

Alle tror, mumien er blevet stjålet, men Olivers farfar, den gamle spøgelsesjæger, kan fortælle dem, at mumier skam sagtens kan finde på at rejse sig af sig selv. Hvis der er noget, de skal hævne. For tre tusinde år gammelt had forgår ikke så let!

 

monster5

 

6. De slæbende trin

Herregården Kronholm hjemsøges nat efter nat af lyden af slæbende trin, så herremanden og Olivers farfar har sørget for, at de fem venner i Monsterjægerne pludselig vinder et weekendophold på den fynske herregård.

Opholdet på det idylliske Kronholm bliver ikke den rene ferie, for med hjælp fra oldfruens niece går de fem venner på jagt efter deres første genfærd. Spørgsmålet er bare, hvem der egentlig jager hvem …

 

7. Sumpens hemmelighed

Oliver skal en tur til Sverige i sommerferien. Han skal tilbringe to uger i en dødsyg hytte, kun sammen med sin irriterende lillebror, Lasse og sin mor og far. Det kan simpelthen ikke blive mere kedeligt.

Men netop som Oliver tror, at det eneste spændende i ferien bliver hans medbragte gyserbøøger, gør han en mærkelig opdagelse nede ved søen. Mystiske fodspor og noget, der bestemt ligner et afrevet elghoved!

Nu mangler han bare at få sine fire venner fra Monsterjægerne til Sverige ... For Oliver er på vej ud, hvor han ikke kan bunde – ud, hvor der gemmer sig noget, der ifølge farfar, den gamle spøgelsesjæger, burde være uddødt for 20.000 år siden.

 

monster2

 

8. Dæmonens forbandelse

Oliver har aldrig været særlig gode venner med sin lære i natur og teknik, Rasmus L. Men det er nu alligevel, som om han er blevet endnu mere ubehagelig, end han plejer at være: Temmelig meget mere ubehagelig!

De fem venner fra Monsterjægerne opsøger Olivers farfar, den gamle spøgelsesjæger, der kan fortælle dem, at deres lærer er blevet besat – af en demon! Men farfar kan ikke hjælpe dem. Denne gang må de klare det selv.

Hvor får man så hjælp fra? Når den eneste ekspert i jungledæmoner, man kender til, er farfars læremester, den legenariske Senor Sergi Nadal , som ingen har set, siden han blev indlagt på en sindsygeanstalt i Argentina for snart fyrre år siden ...

 

9. Rædsel i rutsjebanen

Oliver og de andre fra Monsterjægerne er helt oppe i skyerne. Forude venter nemlig en aften fuld af sjov og ballade i Leopolds Tivoli.

Men tingene går langtfra som planlagt. De havner nemlig i et helt andet tivoli, Svetlanas omrejsende tivoli, og her begynder der at ske hårrejsende ting. Lasse forsvinder og en uhyggelig spåkone forsøger at låse Oliver inde. Snart må børnene sande, de står over for deres uhyggeligste sag nogensinde. De er nemlig kommet til et tivoli fuld af blodtørstige vampyrer! Men hvor er Lasse? Hvordan slipper børnene ud? Og hvilken hemmelighed gemmer der sig inde i den gamle rutsjebane?

Dette er historien, som 4. b på Vedbæk skole gav Jacob Weinreich ideen til at skrive!
4. b på Vedbæk skole vandt nemlig i efteråret 2009 Nordisk Film og Borgens Forlags konkurrence om at komme med det bedste ideoplæg til en Monsterjægerne-historie.

 

monster9

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4380
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2645745