Min søster, vampyren

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Min søster, vampyren

 

Min søster, Vampyren er en serie bøger for de 10 årige og opefter skrevet af Charlotte Armstrong. Bøgerne er en humoristisk og spændende serie om vampyrer, følelser, forskellighed, veninder og kærlighed. Bøgerne udgives af forlaget Alvilda. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

1. Hvem er hvem?

Uden venner på en ny skole i en fremmed by. Det var ikke lige sådan, Olivia Abbott havde forestillet sig sine sidste år i mellemskolen. Heldigvis glæder hun sig til at starte på cheerleader-holdet og møde nye mennesker. Hun skal bare lige klare udtagelsen …

Så møder hun Ivy Vega. Først virker Ivy som hendes absolutte modsætning med sit goth-tøj og ligblege ansigt. Men da pigerne får mulighed for at se om bag hinandens facader af sort eyeliner og lyserød lipgloss, finder de ud af, at de har en del til fælles. Faktisk er de … tvillingesøstre?! Men Olivia opdager også, at hun ikke er helt identisk med sin søster. Ivy er nemlig vampyr! Og hun er ikke ligefrem den eneste i byen.

Uddrag fra bogen: Hvem er hvem?

 

min søster vampyren 1

 

2. Smil til kameraet

Ivy er til sort goth-tøj, Olivia er cheerleader i pink. De blev skilt ved fødslen, men forenet igen, da Olivia flyttede til den lidt specielle by Franklin Grove. Her lever vampyrer fredeligt i skjul blandt mennesker. Olivia er det eneste menneske, der kender byens hemmelighed. Og hun har svoret aldrig at røbe noget til en levende sjæl. Men nu har den berømte tv-reporter Serena Star fået færten af noget ... og hun er farligt tæt på sandheden. Det bliver op til Olivia og Ivy at forsøge at stoppe Serena – hvis de da ikke vil se deres hemmelighed afsløret for hele verden på tv!

Uddrag fra bogen: Smil til kameraet

 

3. De tre prøver

Olivia og Ivy beslutter sig for at røbe for de andre i byen, at de rent faktisk er tvillingesøstre. Men samtidig får Ivy problemer, for hun har brudt en vigtig vampyr-regel ved at fortælle Olivia, at hun er vampyr. Nu er hun nødt til at overbevise vampyrmyndighederne om, at hun er til at stole på, og at hun kan holde på en hemmelighed i fremtiden!

Uddrag fra bogen: De tre prøver

 

min søster vampyren 3

 

4. Altid sammen?

Olivias far har fået et nyt job, så hele familien bliver nødt til at flytte. Olivia kan ikke klare tanken om at blive skilt fra sin tvillingesøster, Ivy Vega. Sammen må de finde på en plan, så Olivia kan blive boende i byen...

Uddrag fra bogen: Altid sammen?

 

5. Du er på!

Teenage-idolet Jackson Caulfield skal indspille en film i byen. Tvillingesøstrene opdager snart en måde at snige sig ind på settet. Olivia, der er vild med Jackson, finder hurtigt frem til sin superstjerne. Og hun tror, hun drømmer, da han inviterer hende med på en privat rundvisning.
Ivy er mere skeptisk. Er Jackson i virkeligheden … vampyr? OMG! Det kunne blive den største skandale i Hollywood.

Uddrag fra bogen: Du er på!

 

min søster vampyren 5

 

6. Kærlighed = Nederen

Tvillingesøstrene Ivy og Olivia er på besøg hos vampyrfamilierne i Transsylvanien sammen med deres far. Men suk, kærligheden er svær! For hvorfor hører Olivia ikke fra sin kæreste, Jackson? Har hendes superstjerne virkelig allerede glemt hende? Men på slottet bliver hun hurtigt populær – især hos den unge prins …

Uddrag fra bogen: Kærlighed = Nederen

 

7. Det første kys

Menneskepigen Olivia og vampyren Ivy skal på weekendbesøg hos deres moster. Men de kender hende slet ikke – og hun kender ikke til vampyr-hemmeligheden. Og så kommer Ivy endda til at skræmme hendes yndlingshest væk …

Samtidig skal Olivia spille rollen som Julie i Romeo og Julie, der skal opføres på skolen. For selvfølgelig regner hun med, at Jackson – hendes filmstjernekæreste – får rollen som Romeo. På den måde kan de få deres allerførste kys sammen på scenen! Men Olivia er ved at dø af skam, da det bliver Garrick – den ultraklammeste af “Bæsterne” – der skal spille Romeo!

Uddrag fra bogen: Det første kys

 

min søster vampyren 7

 

8. Stjerneliv

En berømt filmdirektør fra Hollywood vil vildt gerne lave en film med menneskepigen Olivia og hendes tvillingesøster, vampyren Ivy. Men Ivy er skrækslagen – hun har overhovedet ingen drømme om at blive skuespiller og har bare lyst til at stikke af … Men filmen skal handle om vampyr-tvillingesøstre, og der er vist ikke nogen vej uden om.

Olivia har derimod store skuespillerdrømme! Men hun har det også rigtig svært med, at det stadig er hemmeligt, at hun er kæreste med teen-idolet Jackson Caulfield. Og da søstrene bliver uvenner med vampyrskuespilleren Jessica, tyder alt på den helt store film-katastrofe!

Uddrag fra bogen: Stjerneliv

 

9. Drømmedansen

Sommerferien står for døren, og på Franklin Grove Skole skal der være skolefest. Olivia får ansvaret for at arrangere festen, men det viser sig at være alt andet end let at finde et tema, som både skolens vampyrer og kaniner vil synes om.

Samtidig opdager Ivy, at det at nedstamme fra en transsylvansk grevefamilie har nogle uventede konsekvenser. Og da bedsteforældrene kommer til byen, har de en vigtig besked til hende: De vil have hende til at starte på et vampyrakademi!

Men Ivy vil for alt i verden ikke skifte skole – især fordi akademiet ligger helt ovre i Transsylvanien. Og værst af alt: Hun ikke må fortælle noget til Olivia …

Uddrag fra bogen: Drømmedansen

 

min søster vampyren 10

 

10. Vampyrbrylluppet

Tvillingerne er tilbage i Transsylvanien!

Der er kongeligt bryllup i Transsylvanien, og Ivy og Olivia er selvfølgelig inviteret. Olivia er dog i alt andet end bryllupshumør. Hun er nemlig ved at gå til af længsel efter Jackson, der har travlt med sit filmarbejde. De har aftalt ikke at tale sammen, før de igen kan mødes ansigt til ansigt – men kan Olivia overleve flere dages bryllupsromantik, når hun selv går rundt med et knust hjerte?

For Ivy byder turen på et besøg på det fornemme vampyr akademi Wallachia, hvor hun måske skal tilbringe det næste år for at lære mere om sine vampyrkræfter. Men de andre skoleelever er bestemt ikke Ivys kop blod, og er hun overhovedet klar til at forlade Olivia og Brendan?

Uddrag fra bogen: Vampyrbrulluppet 

 

min søster vampyren 11

 

11. Ensomme fugle

Ivys nye skole driver hende til vanvid!
Tvillingerne er adskilt, men det afholder dem ikke fra at skaffe sig skøre problemer på halsen som sædvanlig … Ivy prøver at finde sig til rette på Wallachiaakademiet, men er ikke glad for skolens stramme regler. I Franklin Grove har Olivia fået den ide at klæde sig ud som Ivy – for at komme ind til en vampyrrockkoncert! Det kan kun kaste en kistefuld kaos af sig!

 

12. Ven eller fjende?

Ivy er tilbage i byen – og hun har spidset hjørnetænderne!
Ivy er glad for at være hjemme i Franklin Grove igen efter at have tilbragt et helt semester i Transsylvanien. Men alt er ikke, som det plejer at være. Olivias nye veninde, Holly, driver en kile ind mellem de to søstre. Og hvad der er endnu værre: En mystisk blogger har fået færten af byens store hemmelighed, nemlig at den er smækfuld af vampyrer. Hele vampyrsamfundet er i oprør. Ivy mistænker en bestemt person, men hun risikerer at ødelægge sit og Olivias forhold, hvis hun afslører vedkommende.

 

min søster vampyren 12

 

13. En anden verden.

Tvillingerne er flere tusinde kilometer fra hinanden – og fra deres kendte verden. Olivia har en fest på filmsættet i London, hvor hun indspiller sin nyeste film. Men samtidig har hun svært ved at tænke på andet end sin eks-kæreste og medskuespiller Jackson. Er hun egentlig klar til at møde ham igen – og hvorfor er han så venlig? Imens får Ivy sig et chok, da hun starter i high school! For der styrer gotherne skolen, og sort er dresscoden. Hvordan vil Ivy klare sig, når hun pludselig er mega populær, og hendes dødsblik mister sin evne til at holde fnisende finker på lang afstand?

Uddrag fra bogen: En anden verden

 

Min søster vampyren en anden verden 

 

14. Det store flip

Superfans, kliker og matchmaking – tvillingerne er på hårdt arbejde!
Ivy og Olivia er ved at vænne sig til livet i high school, selv om alt stadig er vendt helt på hovedet. Ivy er årgangens mest populære pige, og hun er desperat over det. Alt, hvad hun ønsker, er lidt tid sig sig selv! Men hendes fans flokkes om hende, og end ikke Olivia kan komme til. 
I mellemtiden forsøger Olivia at få smedet goth-dronningen Amelia sammen med skaterdrengen Finn – lederne af skolens to stridende grupper. Men vil det lykkes at få dem til at lægge deres forskelligheder bag sig og indse, at de er vildt forelskede i hinanden?

Uddrag fra bogen: Det store flip

 

 min søster vampyrem det store flip

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4391
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2647930