Legend

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Legend

Legend er en dystopisk trilogi for de 12 årige og opefter, skrevet af Marie Lu. Serien har ligget på bestsellerlisterne i USA siden den udkom. Legend-serien udgives af forlaget Carlsen og det er planlagt, at alle tre bøger skal udkomme i 2015.

Glæd en du kender med en boggave. Køb bøgerne i serien i dag gennem vores samarbejdspartnere via linkene på siden.

 

Bøger i serien:

1. Legend 

I det der engang var den vestlige del af USA ligger nu Republikken, en stat i konstant krig med de omkringliggende nationer. I samfundets øverste og rigeste cirkler bliver den femtenårige June forberedt på og trænet til en strålende militær karriere. Ikke så langt væk, er den jævnaldrende Day vokset op i slummen, men lever nu som flygtning, jaget og eftersøgt som en af Republikkens farligste kriminelle. Deres verdener ligger så langt fra hinanden, som tænkes kan, men alligevel bliver deres skæbner spundet sammen, da Junes bror, Metias, bliver myrdet - og Day er den hovedmistænkte. Optændt af hævntørst og villig til at bruge beskidte midler kaster June sig ud i jagten på Day, der må løbe hurtigere end nogensinde før, ikke bare for at redde sig selv, men også sin familie.

 

Legend

Billede: Copyright forlaget Carlsen

 

2. Prodigy - den udvalgte.

Efter at have undsluppet republikkens jerngreb omkring Los Angeles ankommer June og Day i Vegas, netop som det utænkelige sker: Elektor Primo dør, og hans søn, Anden, overtager efter ham. Mens Republikken er på randen af kaos, slutter Day og June sig til en af Patrioternes oprørsgrupper, der gerne vil hjælpe dem med at redde Days lillebror. 

Oprørsgruppen tilbyder at hjælpe dem over til Kolonierne - der er bare én betingelse: June og Day skal myrde den nye Elektor. Det er en chance for at forandre nationen og give alle dem, der længe har været tavse og undertrykte, en stemme. Da det går op for June, at den nye Elektor på ingen måde minder om sin far, plages hendes samvittigheden af det valg, som de må træffe. For hvad nu hvis Andens tiltrædelse betyder nye muligheder og et andet styre? Hvad nu hvis revolution må være mere end tab, hævn, vrede og blod? Hvad nu hvis Patrioterne tager fejl?

 

 prodigy

 

3. Champion

Han er en legende. Hun er den udvalgte. Hvem bliver vinderen? I det sidste bind i Legend-trilogien bliver Republikken igen angrebet af Kolonierne, der er overbeviste om, at deres fjende har sluppet en dødelig virus løs. De vil kun ophøre med bombardementerne, hvis Republikken giver dem en kur mod virusset. Den eneste måde at finde frem til kuren på er ved at foretage yderligere eksperimenter på Days bror, hvilket Day aldrig vil gå med til. Day og June elsker hinanden, men den smertefulde fortid og Junes rolle i Days families død dukker konstant op.

 

 Legend Champion

 

Bogtrailer fra forlaget Carlsen: Klik her

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1634
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4397
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3412
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3977

Antal Besøgende

2649253