Helt

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Helt

Helt er en serie børnebøger skrevet af Steve Barlow. Det er dig/læseren, der er helten i bøgerne. Du afgør, hvad der sker. Bøgerne udgives af forlaget Flachs. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

1561831

Bøger i serien:

Den skjulte grav

Du er en berømt eventyrer og skattejæger, hyret til at finde Djengis Khans hemmelige gravkammer. Rejser du til Mongoliet for at finde den skjulte grav og dens skatte?

Det er dig, der er helten i denne bog. Du kan afgøre din egen skæbne - ingen andre kan...

Dragejægeren

Du er dragejæger i landet Skandia. Du har nedkæmpet trolde og kæmper, men nu er der kommet en ny trussel; en drage! - Har du, hvad der skal til for at opspore og nedkæmpe den?

Død og ære!

Du er en kriger i en klan, der ligger i bitter strid med romerne. Men hvad sker der, hvis du bliver taget til fange - har du, hvad der skal til for at blive en rigtig gladiator?

Indsatsstyrken

Du er med i specialstyrken, Strike Force, der udfører specielle og meget farlige missioner: En præsidents barnebarn er i fare. Kan du finde en måde at redde hende på?

Mission i rummet

Du er astronaut i FN’s rumfartsorganisation. Organisationen har mistet kontakten med månebasen. Kan du komme til månen og opspore besætningen?

Mission kode

Du er agent i den britiske efterretningstjeneste under 2. Verdenskrig. Tyskerne har fået fat i en tophemmelig maskine, som kan bryde koder. Kan du komme over til Frankrig og ødelægge den?

1546824

Piratguld

Du er en eventyrer, som er sejlet ud med flådefæreren Francis Drake. I skal angribe spanske skibe, der har guld og sølv om bord. Kan du vinde over spanierne og stjæle deres skat?

 

Mission Tyranno 1: Luftangreb

Den onde stjernehersker Tyranno planlægger at angribe Jorden med en hær af rumvæsner. Det er en mission at nedkæmpe Tyranno. Men inden du kan overvinde ham, er du nødt til at besejre Hurrikano, herskeren over Vindenes Verden.
Anvend din seje, armerede kampdragt til at vinde Hurrikanos kraftstav, inden han bruger den til at invadere Jorden.

 

helt luftangreb

 

 

Mission Tyrrano 2: Ildkamp

Den onde stjernehersker Tyranno og hans hær af rumvæsener vil angribe Jorden. Du er helten i fortællingen, og det er din opgave at besejre Tyranno. Men først skal du kæmpe mod hans tre farlige hjælpere, hvoraf du i bind 1 besejrede herskeren over Vindenes Verden. Nu er turen kommet til Vulkana, herskerinde over Flammernes Verden.

 

 

I Helt-serien bliver læseren tilkaldt af den tophemmelige specialenhed Jordens Forsvarsstyrke, fordi Jorden er under angreb. Læseren skal træffe valg for at hjælpe forsvarsstyrken og for at redde Jorden. 

 

Ildkamp

 

Isslag

Det er din mission at nedkæmpe Tyranno. Han har givet Arktos, den onde hersker over Isens Verden, ordre til at angribe Jorden. Brug din kampdragt til at rejse gennem rummet for at overvinde Arktos og hans hær af frygtindgydende isvæsner.
Du må erobre Arktos’ kraftstav og bruge den til at opgradere din kampdragt. Men træffer du de rette valg og når så langt?

 

issalg

 

Jordskred

Tyranno forbereder at slippe sine styrker løs mod jorden. Kun én person står i vejen - DIG! Det er din mission at redde Jorden ved at nedkæmpe Tyranno. Men den onde stjernefyrste er utrolig stærk og magtfuld.
Det vil kræve al din styrke og alle dine færdigheder at befri Universet fra Tyrannos dødsgreb. Det eneste, du skal gøre, er at træffe de rette valg

 

jordskred

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1634
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4393
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3411
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2648258