Flammernes pokal

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

           orangecdon                    

Flammernes pokal

Bogen er nr. 4 i serien om Harry Potter. Den udkom første gang i 2001 på Forlaget Gyldendal. Bogen kan købes i den lokale bog handel eller på nettet. Harry Potter og Flammernes Pokal er filmatiseret. Filmen er udkommet både på dvd og blu ray. Køb bøger, film og meget mere fra Harry Potter universet gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

hp 4

Fra bogens bagside:

"Harry hævede sig endnu en meter op, og dragen udstødte et rasende brøl ... Hun spyede ild op mod ham, som han undgik ... hendes kæber stod på vid gab ...

'Kom så,' hvislede Harry og fløj drillende over hende,' kom så, kom og fang mig ... op med dig, kom nu ...."

 

Resume:

Harry, Hermione og familien Weasley er til verdensmesterskaberne i Quiddish. Efter en meget spændende kamp, opstår der ballade, da en flok dødsgardister (tilhængere af Voldemort) pludselig er på spil og spreder skræk og rædsel blandt tilskuerne. Voldemorts tegn fremmanes på himmelen over teltpladsen og til trods for at ministeriets medarbejdere forsøger, bliver ingen af dødsgardisterne pågrebet.

En intermagisk begivenhed, Turneringen i Magisk Trekamp, finder sted på Hogwarts, en konkurrence Harry havde glædet sig til at være tilskuer til, men som han bliver tvunget til at deltage i, da hans navn kommer frem af Flammernes Pokal som den fjerde deltager. Sammen med de tre andre turneringsdeltagere fra tre konkurrerende skoler: Hogwarts, Beauxbatons og Durmstrang, skal Harry bekæmpe drager, dyndfolk, gwyndilower, sfinxer og mange andre magiske væsner. Samtidig med dette oplever Harry også sit livs første ulykkelige kærlighed, da hans hjertes udkårne kommer sammen med en af de andre turneringsdeltagere. Da Harry til slut når til finalen i turneringen, ender han og den anden turneringsdeltager fra Hogwarts på en gammel kirkegård, hvor Ormehale og Voldemort venter på dem. Den anden turneringsdeltager bliver øjeblikkelig dræbt, mens Harry bliver fanget af Ormehale. Uden at kunne forhindre det, må Harry se på, mens Voldemort genvinder sin fulde skikkelse og styrke. Han og Harry duellerer, men det lykkedes Harry at undslippe i sidste øjeblik. Han vender tilbage til pladsen for turneringen med den døde kammerat og fortæller straks professor Dumbledore, hvad der er sket - Voldemort er tilbage!

hp 4-4

 

 

Se eller gense filmen. Læs bogen.

Køb i dag via Børnelegs samarbejdspartner

 

            orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690587