Grønnesø

Grønnesø

Grønnesø er en fantasy trilogi for børn i alderen x til x år, skrevet af succesforfatterren Josefine Ottesen. Bøgerne udgives af forlaget Alvilda. Bagerst i hver bog er der en cd med hele bogen indtalt som lydbog af forfatteren selv. Glæd en du kender med en boggave og køb bøgerne i dag gennem vores samarbejdspartnere her på siden.

Bøger i serien:

1. Den stjålne sten

Da den hellige Fredssten bliver stjålet fra det lille samfund ved Grønnesøen, varsler det ikke godt for fremtiden. Ufred og mørke tider nærmer sig. Der er kun én ting, der kan genoprette freden blandt trunter, gnomer, stjernesamlere og træspringere: Stenen må findes og bringes tilbage.
Den lille trunte Pil bliver sendt ud på en lang og farefuld færd sammen med den kæphøje allike Olli. Følg Pil og Olli i deres bestræbelser på at finde Fredsstenen og redde deres venner fra afgrundens dyb!

Uddrag fra bogen: Den stjålne sten

 

Grønnesø 1 Den stjålne sten

 

2. Visdommens vogter

Da "Visdommens Vogter" er død, og en ny skal udnævnes, hersker der kaos i det lille samfund ved Grønnesøen. De fire slægter – trunterne, bakkerne, træspringerne og stjernesamlerne – gør hver især krav på at herske. Men før en ny vogter kan udnævnes, skal "Visdommens Sværd" erobres, og det befinder sig i Isgrotten i Grumpfentahl, som ligger meget langt væk.
Det er en farefuld færd … Og hvem kan erobre sværdet?

 

Grønnesø 2 Visdommens vogter

 

3. Soltårerne

Tone er blevet syg, og langsomt går det op for Pil, at hun er den eneste, der kan redde hende. Den flinke sulk, Klob, lover at hjælpe hende, og sammen begiver de sig af sted for at hente soltårerne, som er det eneste, der kan redde Tone.
På en farefuld rejse mod Magerens tårn kommer Pil flere gange i tvivl om, hvem der er ven, og hvem der er fjende. Hvorfor må hun ikke fortælle noget til nogen? Og hvorfor bliver den lille gnom, Glimt, ved med at følge efter hende?

Uddrag fra bogen: Soltårerne

 

 Grønnesø 3 Soltårerne

Billeder: copyrigt forlaget Alvilda

 

 

 

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4391
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2647851