Gemini

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Gemini

Gemini-bøgerne er en fantasy-serie på 6 bøger, skrevet af Mette Finderup og Thomas Munkholt. Bøgerne er illustreret af Lars Gabel og udgivet af forlaget Gyldendal. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. 

 

Bøger i serien:

1. Forbyttede børn

De to piger, Aike og Veronika, vågner på deres 14-års fødselsdag i en fremmed verden – nemlig hinandens: De har byttet liv, uden at vide hvad der er sket – og pigerne ligner hinanden så meget, at ingen aner uråd. Begge drages de mod Muren, hvor de mødes. Muren adskiller de to verdener, Solsiden og Tusmørkely, og sammen begynder Aike og Veronika at løse Murens gåde og løsne de bånd, der holder dem fangne i en fremmed virkelighed. Og det bliver et barskt eventyr, for inde i Muren bor en familie af dæmoner, der har udset sig Aike, Veronika og en håndfuld andre børn som de vigtigste ingredienser i et stort ritual, der skal smadre Muren, slippe dæmonerne fri og give dem magt til at knuse resten af verden. For at klare dæmonerne må Veronika og Aike gennemskue, hvem der er ven, og hvem der fjende, og de må lære at beherske magien, der er styret af stjernernes bane over himmelen.


gemini 1

2. Veje mellem verdener

Aike arbejder sammen med musikeren Dante på at finde en vej ud af Skumringslandet. Det fører dem til Bogkrypten, hvor de skal løse en række gåder for at få hjælp af Kustoden. En port åbner sig, og det lykkes Veronika at nå igennem til Aike. Men de har skabt ubalance i magien, og selvom de nu er sammen, er vejen videre mere usikker.

 

3. Drengen fra Stjernerne

Veronikas og Aikes forsøg på at redde verdens forbyttede børn fører dem til et uhyggeligt og forfaldent cirkus, hvor drengen Zoros holdes fanget i et gyldent bur. Men hvem er drengens fangevogtere egentlig? Hvad er det, der gemmer sig i de gamle, slidte telte? Og hvad skal Skyggefyrsten med en dreng, der lyser som stjernerne?

gemini 3

4. Skyggedæmonens datter

Veronika og Aike får uventet hjælp fra Skyggefyrstens yngste datter. Hun er blevet ydmyget og forsømt af sin far og sine søskende, som har haft travlt med at nedbryde Muren for at kunne herske over både Tusmørkely og Solsiden, og nu har hun fået nok. Hun vil hjælpe børnene – men for at det kan lade sig gøre, skal Veronika og Aike lade sig føre ind i Muren … De skal vise deres værste fjendes datter blind tillid.

 

5. Dødens symfoni

Fyrstens søn, Dante, har fået fingre i en magisk spilledåse, som han giver til Aike. Pigerne opdager, den kan bruges til at dræbe dæmoner med ...

 

6. Det trettende tegn

Spinoza og Dante er ude af spillet, og tvillingepigerne har gjort, hvad de kunne for at hjælpe de andre forbyttede børn. Med Helenes hjælp vender de sig nu mod dæmonfyrsten ...

gemini 6 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1634
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4393
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3411
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1925
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3975

Antal Besøgende

2648278