Dragernes beskytter

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Dragernes beskytter

Dragernes beskytter er en fantasy serie for de 10-12 årige, skrevet af Vibeke Martinsen. Bøgerne udgives af forlaget Forum. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

Dragernes beskytter 1: Drageprøven

Eva har altid drømt om at blive dragetæmmer, men hendes forældre vil ikke tillade det. Da hendes bedste veninde Maya skal til optagelsesprøve på Drageskolen, tager Eva med. Men da Maya skal gennemføre Drageprøven, er noget helt forkert. Og da Eva pludselig finder et drageæg, bliver hun for alvor viklet ind i skolens optagelsesritual.

 

drageprøven

 

Dragernes beskytter 2: Drageskolen

Eva skal begynde på Drageskolen. Hendes humør daler dog noget, da hun opdager, hvem hun skal dele værelse med. Og det bliver bestemt ikke bedre, da hun får en eftersidning i første time. Men da hun går forbi et lokale og hører en drageunge skrige, får hun det akut dårligt. Det er, som om hun kan mærke, hvad dragen føler, som om hun kan høre, hvad den tænker.

 

drageskolen

 

Dragernes beskytter 3: Drageungen

Sommerferien er forbi, og Eva er tilbage på Drageskolen. Under en time i "skabe tillid til en drage" kommer Eva helt tæt på en voksen drage. Så tæt, at den endda lader sig klappe og begynder at spinde. Samtidig fortæller Kasper om et gammelt sagn: En dag vil der komme en dragetæmmer, som får dragerne til at spinde, og det er tegnet på, at dragerne har fundet deres beskytter. Eva er skeptisk - skulle hun være Dragernes beskytter? Hun kan jo ikke engang finde ud af at befri Drageungen, som stadig er låst inde på Karlos kontor ...

 

drageungen

 

Dragernes beskytter 4: Drageskrig

Det er lykkedes Eva og Kasper, at bortføre og skjule Drageungen. Men skolens andre drager er begyndt at opføre sig mærkeligt: de virker aggressive og nervøse. Da en drage en dag går til angreb på en elev, opstår der krav om, at alle dragerne bør aflives. Men Eva fornemmer, at noget er galt. Dragerne er ikke aggressive, de er skræmte. Og hvorfor sender de hende hele tiden utydelige tankebilleder af Karlo. Hvad er det, de prøver at fortælle? Og hvordan skal Eva nogensinde kunne bevise det?

 

drageskrig 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1630
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4368
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3406
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2642234