Den yngste tempelridder

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Den yngste tempelridder

Den yngste tempelridder er en fantasy serie for de 9-12 årige, skrevet af Michael P. Spradlin. Handlingen er en blanding af virkelige, historiske begivenheder og fiktive personer, der ligger tæt op af persongalleriet fra Robin Hood-universet. Serien udgives af Politikens forlag. Køb bøgerne i dag gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

Bøger i serien:

1. Gralens vogter

Tristan er vokset op på et munkekloster i Nottingham i England. Her blev han efterladt, da han var spæd, og rygtet siger, at han muligvis har adeligt blod i årene. Nu er han 15 år. Året er 1191. Klosteret får besøg af et regiment tempelriddere, heriblandt den modige og højt respekterede Sir Thomas. Han beder Tristan om at blive hans væbner, og følge med til Det Hellige Land (Israel). Hvad Tristan ikke ved, er at Sir Thomas har udset ham til at hjembringe Den Hellige Gral. Han overlader den til Tristan, som flygter ud af Israel mens tempelridderne kæmper mod fjenden. Vejen er fuld af farer og forhindringer, og mange vil have fingre i Den Hellige Gral …

 

Gralens vogter

 

2. Skæbnens vej

I andet bind af serien om den unge tempelridder bliver Tristan på mirakuløs vis skyllet op på den sydfranske kyst efter et skibsforlis. Her møder han Celia, datter af en af katharernes ledere, og hendes følje. De er på flugt fra af ærkebiskopens mænd, som vil dem til livs pga deres disrespekt for den katolske kirke. Tristan tiltrækkes af den smukke og selvstændige pige, og lover at hjælpe hende, selvom at han burde skynde sig mod England for at bringe Den hellige Gral i sikkerhed. Celia føre dem til Montségur, katharernes fæstning, og knapt er de fremmme før ærkebiskopens soldater dukker op. Men soldaterne er ikke alene. Med dem følger et regiment tempelridderer med Tristans værste fjende, sir Hugh, i spidsen.

 

den yngste tempelridder 2

 

3. Hittebarnets hemmelighed

Den unge tempelridder Tristan overlever på mirakuløs vis et skibsforlis, og skylles op på den sydfranske kyst. Her bliver han fundet af Celia og hendes følge. Celia er datter af katharernes overhoved og er på flugt fra ærkebiskopens mænd, som vil hende til livs. Tristan tiltrækkes af den smukke og selvstændige pige, og ønsker på den ene side at hjælpe hende, men ved på den anden side, at han egentlig bør skynde sig mod England for at bringe Den hellige Gral i sikkerhed. Men skæbnen vil, at han følger efter Celia til katharernes fæstning, Montségur. Her omringes de af ærkebiskopens soldater. Men soldaterne er ikke alene. Med dem følger et regiment tempelridderer med Tristans værste fjende i spidsen, sir Hugh.

I tredje og sidste bog om den yngste tempelridder ankommer Tristan omsider til England, hvor han skal forsøge at bringe Den hellige Gral i sikkerhed og finde sandheden om sin hvem der var hans rigtige forældre.

 

den yngste tempelridder 3

 

Første bog i serien er udsolgt fra forlaget, men kan findes på biblioteket eller måske brugt i antikvariater eller på nettet.

 

Billeder: copyright Politikens forlag

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690684