Den udødelige Nicholas Flamels hemmeligheder

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Den udødelige Nicholas Flamels hemmeligheder

Den udødelige Nicholas Flamels hemmeligheder er en fantasy serie fuld af spændende historier om myter, religion og kampen mellem det gode og det onde, skrevet af Micheal Scott. Serien henvender sig til de 10-14 årige. Bøgerne udgives af forlaget Carlsen. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. 

 

Bøger i serien:

1. Alkymisten

Nicholas Flamel, verdens største alkymist, døde i Paris i 1418. Eller gjorde han?
Fandt han i stedet, som legenden fortæller, Abraham Magikerens bog og fandt han i den hemmeligheden bag evigt liv? Og er det på grund af denne oldgamle og kraftfulde bog, at tvillingerne Sophie og Josh bliver hvirvlet ind i en række dramatiske begivenheder, der både har tråde tilbage til tidernes morgen og muligt fatale konsekvenser for fremtiden? Kunne det måske være lige præcis Sophie og Josh, som er omtalt i Abraham Magikernes tågede forudsigelser?

Nogle gange taler legenderne sandt …

 

 den udødelige nicolas flamel 2

 

2. Magikeren

Efter flugten fra Ojai dukker Nicholas, Sophie, Josh og Scatty op i Paris, Nicholas’ fødeby – og byen, hvor han efter sigende blev begravet i 1418.
Der bliver dog ikke meget tid til hyggeligt gensyn, for i Paris venter Machiavelli på dem, udødelig og en af De Mørke Ældstes farligste tjenere. På et hængende hår slipper Nicholas, tvillingerne og Scatty fra ham og opsøger grev Saint-Germain, der er en af Flamels gamle venner og elever. Saint-Germain vil kunne lære Sophie den anden elementærmagi, Ildens Magi, og styrke hende til det kommende opgør. Men Machiavelli er lige i hælene på dem, og da også dr. Dee ankommer til Paris er der ingen grænser for de rædsler, som de er villige til at slippe løs i jagten på Josh og Sophie.

Hvis profetien taler sandt, er tvillingerne det eneste håb for menneskehedens overlevelse – men forholdet mellem Josh og Sophie er på ingen måde så stærkt, som det tidligere har været …

 

 den udødelige nicolas flamel 1

 

3. Troldkvinden

Paris ligger hen i ruiner, og tvillingerne må flygte videre. Selv om det kan synes vanvittigt, tager Josh og Sophie med Nicholas direkte ind i det allerfarligste fjendeland, nemlig London, byen, der huser flest af De Mørke Ældstes tjenere.
I London håber Nicholas at kunne finde frem til kong Gilgamesh, der forhåbentlig vil kunne oplære tvillingerne i Vandets Magi, den tredje elementærmagi, og således styrke Josh og Sophie til det endelige opgør, der rykker tættere og tættere på. Hvis Gilgamesh altså overhovedet vil hjælpe dem i kampen mod De Mørke Ældste, for ikke alene nærer han et dybt had til alkymisten – han er også flintrende mentalt utilregnelig.
Imens tvillingerne kæmper for at overleve i London, er Perenelle stadig fanget på Alcatraz blandt myternes mest afskyvækkende uhyrer. Og for at gøre ondt værre er Machiavelli på vej dertil, ivrig efter endelig at få hævn over troldkvinden.

Der er ikke længere tvivl om, at Sophie og Josh er legendens tvillinger. Både Nicholas og De mørke ældste er fuldstændig overbevist – men spørgsmålet er, om tvillingerne fortsat er overbevist om, at alkymisten kun vil deres bedste.

 

den udødelige nicolas flamel 5

 

4. Nekromantikeren

Sophie og Josh er endelig tilbage i deres hjemby, San Francisco. Det føles, som om de har set hele verdener opstå og synke i grus, mens de har været væk, men i virkeligheden er der kun gået få dage.
Trods al deres nye viden er tvillingerne mere forvirrede end nogensinde omkring deres fremtid. Ingen af dem har endnu lært alle de magier, som de har brug for som beskyttelse, Scatty er forsvundet, og Dee er lige i hælene på dem – mere desperat og farlig end nogensinde. Efter hans fejlslagne forsøg på at sikre sig de sidste to sider af Codex har hans Ældste erklæret ham fredløs, så han har ikke længere noget at miste og alt at kæmpe for!
Dee har en plan – risikofyldt, grusom og forræderisk – men for at kunne udføre den, har han brug for … Josh. Vil Dee endelig kunne overbevise Josh om, at han bør vælge Dee frem for Flamel?

 

den udødelige nicolas flamel 4

 

5. Edsbryderen

Profetiens tvillinger har nu valgt hver sin side. Det er begyndelsen til enden.
Josh har endelig givet efter for sin tvivl omkring Nicholas Flamels hensigter og har valgt at følge Dee frem mod det afgørende slag. Han er blevet overbevist om, at den nye verden, som Dee vil skabe, er den bedst tænkelige – også selv om den må betales med en pris så grusom, at det får selv Machiavelli og Billy the Kid til at sætte spørgsmålstegn ved omkostningerne. Sophie står alene tilbage med de stærkt afkræftede Nicholas og Perenelle, efter at Scatty og de øvrige udødelige er forsvundet i den sagnomspundne by Danu Talis. Hun må sætte sin lid til, at samuraien Niten kan hjælpe hende med at finde endnu en udødelig, der behersker og er villig til at lære hende den sidste magi – jordens magi – før slaget går i gang. Men selv beherskelsen af de samlede elementærmagier vil ikke gøre nogen som helst forskel, hvis ikke Sophie kan finde frem til Josh før slaget går i gang – og alt er tabt …

Uddrag fra bogen: Edsbryderen

 

den udødelige nicolas flamel 6

 

6. Vogtersken

Profetiens to tvillinger er forsvundet fra verden, som vi kender den, og hele den menneskelige races eksistens er på spil. Gå ikke glip af Vogtersken, den stort anlagte afslutning på serien Den udødelige Nicholas Flamels hemmeligheder af Michael Scott

San Francisco:
Nicholas og Perenelle Flamel har en dag tilbage at leve i og en dag tilbage til at få udført deres mission. De må for enhver pris forsvare San Francisco. Monstrene som har været indspærret på Alcatraz er på fri fod og på vej mod Sbyen. Hvis ikke de bliver stoppet, vil de ødelagt alt og alle på deres vej.
Men vil alkymisten og troldkvinden være i stand til at redde byen, selv med hjælp fra to af historiens og myternes største krigere?

Danu Talis:
Da dr. John Dee og Virginia Dare forsvandt, fulgte Sophie og Josh Newman efter dem titusind år tilbage i tiden til Danu Talis. Og det er på denne legendariske ø at slaget om verden vil begynde og blive afsluttet.
Scathach, Prometheus, Palamedes, Shakespeare, Saint-German og Jeanne D’arc er også på øen. Og ingen er endnu sikre på, hvad - eller for hvem - tvillingerne vil kæmpe for.

I dag vil slaget om verden blive tabt eller vundet.
Men vil legendes tvillinger stå sammen?
Eller vil de vælge hver deres vej - en, der vil redde verden og en, der vil destruere den?

 

 den udødelige nicolas flamel 3

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1634
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4397
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3413
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1926
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3977

Antal Besøgende

2649346