Darkside

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Darkside

Darkside er en fantasy-serie for unge i alderen 10-12 år skrevet af Tom Becker. Serien udgives af forlaget Flachs. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.  

 

Bøger i serien:

1. Darkside

Velkommen til Darkside... Vi har ventet på dig. Jonathans hjem er besat af noget ondt. Hans far er indlagt på en sindssygeanstalt. Jonathan løber for livet. Men der er ingen steder at løbe hen. Han er faldet over Londons største hemmelighed: Darkside hvor mareridt går omkring i gaderne. 

 

darkside 1

2. Blod

Brutal morder er på fri fod! Darksides rå gader bliver endnu mere rå. En ondskabsfuld morder begår nogle frygtlige forbrydelser, og Jonathan og Carnegie er lige i hælene på ham. Men da Jonathan opdager at hans mor efterforskede en lignende forbrydelse, da hun forsvandt, leder sporet dem ubehageligt tæt på hans hjem. Snart er han inddraget i bydelens farligste hemmelighed - og i dens farligste familie...

darkside 2

3. Vildspor

Afpresning Forræderi Der er intet nyt under måne i Darkside. Mrs. Elwood er blevet bortført. Og Jonathan vil gøre alt for at finde hende. Med hjælp fra en kriminel cirkustrup skal han skaffe en særlig genstand, som mange ville slå ihjel for at få fingre i. Det farlige røveri er nøje planlagt - men måske er missionen dømt til at mislykkes allerede fra start?

darkside 3

4. Nedtælling

En notorisk Darkside-kriminel er forsvundet. Og det er op til Jonathan at forfølge og fange ham. Midt i en blodig magtkamp er Jonathan nødt til at opklare hemmeligheden bag et mystisk ur - og undgå at blive slået ihjel, mens han gør det. Undervejs får han omsider svar på det spørgsmål, der har forfulgt ham i årevis: Lever hans mor mon stadig?

darkside 4

5. Opgøret

Jonathan er rystet. Han har fundet ud af, at hans mor har været spærret inde på Darksides sindssygeanstalt i årevis. Nu har han besluttet at befri hende. Men den betændte bydels nye brutale hersker har skabt kaos omkring sig, en kraftfuld talisman skaber død og ødelæggelse for alle, der kommer i besiddelse af den, og Jonathans ven Carnegie er blevet bortført af fjenden. Kan Jonathan redde sin mor - uden at miste alt andet?

darkside 5

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4380
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2645809