Bøger fra Begyndelsen

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Bøger fra Begyndelsen

Bøger fra Begyndelsen er en fantasy serie for de 10-13 årige, skrevet af John Stephens. Serien udgives af forlaget Alvilda og handler om de tre søskende, Kate, Michael og Emma, hvis forældre forsvandt sporløst for 10 år siden.

Bøger fra Begyndelsen kan købes gennem Børnelegs samarbejdspartnere via linkene her på siden.

Bøger i serien:

1. Det smaragdgrønne atlas

Kate vil aldrig glemme den aften for ti år siden, da tre mørke skikkelser med ligblege hænder dukkede op uden forhendes barndomshjem. Det var sidste gang, Kate og hendes søskende, Michael og Emma, så deres forældre.
Da de flytter ind på den mystiske dr. Pyms børnehjem, begynder en rejse, der fører dem langt ind i en fremmedartet, faretruende verden. For at overleve er de tvunget til at finde ud af, hvorfor de bliver jagtet af de udræbelige morum cadi-krigere. Og hvad er det for en profeti, den magtbegærlige grevinde taler om?
Skarpt forfulgt af skrækindjagende fjender, der alle efterstræber et magisk atlas med uanede kræfter, må de tre søskende kaste sig ud i kampen mellem det gode og det onde.

Læs et uddrag fra bogen her: Det smaragdgrønne atlas

Se en You-tube video om bogen her: Det smaragdgrønne atlas

 

 det smaragdgrønne atlas

 

2. Den rubinrøde krønike

Kate, Michael og Emma er opsatte på at fortsætte jagten på deres forsvundne forældre, men er selv i overhængende fare. Derfor sender troldmanden Stanislaus Pym dem tilbage til Edgar Allan Poe-anstalten for håbløst uforbederlige børn, hvor han mener, de er i sikkerhed. Der tager han grueligt fejl … 
Inden længe bliver børnene opstøvet af deres fjender, og efter et nervepirrende angreb bliver Kate adskilt fra sine søskende og sendt over hundrede år tilbage i tiden, hvor hun møder en gådefuld dreng, hvis skæbne viser sig at være uløseligt forbundet med hendes egen.
Michael og Emma må drage helt til verdens ende i håb om at finde Livets bog, inden de har mistet Kate for altid. Men de har en hær af uhyrer lige i hælene, og intet er, hvad det ser ud til at være …

Læs et uddrag fra bogen her: Den rubinrøde krønike

Se en You-tube video om bogen her: Den rubinrøde krønike

 

den rubinrøde krønike

 

3. Den kulsorte protokol (sidste bog i serien)

Kate, Michael og Emma har indledt en hæsblæsende jagt på Dødens bog. De skal finde den, før Magus får fingre i de, for gør han det, vil alle tre bøger fra Begyndelsen være samlet på ét sted, og deres forenede energi vil udløse en ustoppelig kraft.
Emma er sidste brik i det store skæbnepuslespil, og hun bliver tvunget til at konfrontere sig med de mørkeste sider af sig selv, såvel som de rædselsvækkende uhyrer og ånder, der bor i de verdner, hun må rejse igennem. Kun hvis hun formår at mestre den sidste og farligste bogs kræfter, vil hun, Kate og Michael kunne redde verden fra en altødelæggende krig.
Selve det stof, tiden er gjort af, falder fra hinanden, da Emma tager ud på sin søgen efter en afslutning – god eller dårlig – på det episke eventyr, hun og hendes forældre og søskende er blevet hvirvlet ind i.

Læs et uddrag fra bogen her: Den kulsorte protokol

den kulsorte protokol

 

 

Billeder: copyright forlaget Alvilda

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1630
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4368
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3406
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3971

Antal Besøgende

2642315