Beautiful Dead

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Beautiful Dead

Beautiful dead er en fantasy/spændings serie for børn på 12 år og derover, skrevet af Eden Maguire. Bøgerne udgives af Politikens forlag. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. 

 

Bøger i serien:

1. Jonas

Byen Ellerton er ramt af sorg. Fire unge mennesker er døde inden for det sidste år. Jonas, Arizona, Summer og Phoenix.
Det er snart et år siden at Jonas Jonson kørte galt på sin motorcykel. Kæresten Zoey sidder lammet i en kørestol og har mistet hukommelsen. Ingen ved hvad der skete. Kørte han bare hurtigt, eller havde nogen pillet ved bremserne?
Darina kan ikke glemme sin kæreste Phoenix, så da han pludselig dukker op alle mulige steder og hun hører lyden af kraftige slag fra englevinger, er hun tvunget til at handle…
Men ser hun syner? Eller findes De Smukke Engle?

 

beautiful dead jonas

 

2. Arizona

Byen Ellerton er ramt af sorg. Fire unge mennesker er døde inden for det sidste år: Jonas, Arizona, Summer og Phoenix. De er zombier, og husker ikke præcis, hvordan de døde. De er rastløse og kan ikke få ro. Det er Darinas opgave at hjælpe dem.
Darina vil helst bare være sammen med sin smukke zombie-kæreste, Phoenix. Men så er hun tvunget til at finde ud af, hvorfor Arizona druknede sig i Hartmann Lake. Darina har ikke meget til overs for Arizona, der som skolens ukronede drama-queen var kold og kynisk, mens hun levede.
Gradvist viser det sig, at Arizonas fortid gemmer på flere løgne og fortielser. Kan det virkelig passe, at overklassepigen havde et forhold til biker-fyren Kyle Kepler? Var Arizona slet ikke enebarn, og hvem var det, der kørte hende ud til søen den dag i oktober?

 

beautiful dead arizona

 

3. Summer

Darina lever i et tomrum. Hun venter bare på, at hendes uimodståelige zombie-kæreste, Phoenix, skal vise sig igen. Der er gået flere måneder, men pludselig hører hun englenes vingeslag, og hun ved, at nu er tiden kommet, hvor hun for tredje gang skal hjælpe en af De Smukke Engle ud på den anden side. Turen er kommet til Summer Madison.
Summer var spået en stor karriere som sanger. Alle elskede den kønne, blide og vanvittig talentfulde pige. Men hun blev offer for en psykopats bestialske og fuldstændig meningsløse nedskydning i Ellertons storcenter. 
Morderen er aldrig blevet fanget. Darina og De Smukke Engle må finde ham, så Summer kan finde ro.

 

beautiful dead summer

 

4. Phoenix

Darina skal hjælpe sin kæreste, Phoenix, over på den anden side - og sige farvel til ham for evigt. Med modstridende følelser søger hun efter en forklaring på hans død, og bliver samtidig rodet ind i Hunters gamle hemmeligheder. 
Phoenix' far dukker op, og Darina bliver suget ind i et voldeligt bandeopgør, og mens tiden rinder ud for Phoenix, kommer Darinas liv i fare.  

 

beautiful dead phoenix

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4377
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3409
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2645158