Anglesey

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Anglesey

Anglesey

 

Anglesey er navnet på det eventyrlige rige, hvor man kan møde utallige fantastiske væsner som for eksempel drager, alfer, amazoner, kentaurer, nymfer, troldmænd, konger og dronninger.

Der er indtil videre 3 bøger i serien skrevet af Jim Lyngvild. De er udgivet af forlaget Carlsen og kan købes gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

anglesey1

Serien:

Alfemod og ulveblod

Alfepigen Oriana er vokset op som alfeprinsesse, indtil hendes mor døde. I sorg over tabet af sin mor, er Orianas alfevinger ikke vokset ud – og uden vinger kan Oriana ikke blive dronning i alfernes land.

Der skal findes en ny dronning og Ældsterådet beslutter, at den alfepige, der har de smukkeste vinger, bliver den næste dronning. Dette skal afgøres ved en konkurrence. 

Samtidig nærmer en folk lumske ulve sig alfebyen. De er sultne og har vældig lyst til alfesteg. Ved et lykketræf opdager Oriana ulvene og glemmer alt om konkurrencen, men ingen tror på hendes advarsler.

Kan Oriana stille noget op over for de blodtørstige ulve?

 

Epos og enhjørningen

Faunen Epos bor alene med sin fattige mor og store søskende efter sin fars død. Epos er ikke så stærk, og han kan ikke rigtig følge med, når de andre drenge slås og løber om kap, så han bruger sin tid under et træ med en god bog. Men Epos vil også gerne kunne noget andet.

Stemningen i den by, hvor han bor, er høj, da De store lege skal løbe af stablen. Epos vil frygtelig gerne deltage og imponere de andre, men hvordan?

Den mest eftertragtede disciplin var i gamle tider Enhjørningeridt, men der er ikke flere enhjørninger i byen - og det siges, at man skal være af et særligt følsomt gemyt for at kunne fange en enhjørning ........

anglesey2

Skyggernes bog - mytologi

Skyggernes bog tilhører kongefamilien i det eventyrlige rige Anglesey. Bogen er nu faldet i dine hænder, så du har en enestående mulighed for at finde ud af alt, hvad der er værd at vide om landet, som ingen andre ved eksisterer.

Anglesey er befolket af alskens magiske og umagiske væsner.

Vist lever der mennesker, men de udgør kun en lille del af landets befolkning. I denne bog kan du få mere at vide om den stolte kongefamilie og deres trofaste støtter, De hvide ulve og Ældsterådet. Og om deres fjender, de ondsindede skyggeelevere, og deres primitive og brutale allierede, De sorte ulve, klippeskrigene og ligæderne, der alle støtter den grumme elverfyrste Daray.

Du kan også læse om drager, alfer, nixer, amazoner, kentaurer, nymfer, troldmænd og hekse og finde ud af, hvordan de lever, og hvilken betydning og position de har i det fantastiske rige Anglesey. 

  

Kongen - Skyggernes bog 1

Da Jerod bliver 15 år, forærer hans bedstemoder ham en gave: Skyggernes bog. En bog, der indeholder hele hans slægts historie. Jerod må nu sande, at han ikke er en almindelig dreng - men den sidste overlevende arving til tronen i landet Anglesey, der i årevis har været uden konge.

Landet styres med hård hånd af den onde elverfyrste Daray, som vil gøre alt for at hindre kongeslægten i atter at overtage magten. For at genvinde tronen må Jerod drage ud på en farefuld færd og slås mod blodtørstige ulve, hekse og ligædere i kampen om først at få samlet Kong Urials krone, der skænker sin ejer evigt liv og sikrer magten til kongeriget.

 

Kongen - Urials krone

Kongen - Urials krone er fortsættelsen til Kongen - Skyggernes bog. 

Drengen Jerod har fået følgeskab af sin dobbeltgænger, tyven Aslak. De to drenges fornemmeste opgave er nu at samle Urials krone og genoprette freden i Anglesey. Men der er onde kræfter på spil, som jager kronens fire dele lige så intenst som Jerod og Aslak. Den onde elverfyrste Daray vil gøre alt for at få fat i kronen og dermed sikre sig magten og evigt liv. Og han har både ligædere, drager og en samling forræderiske hekse på sin side. Jerod har også et andet problem. Han har forelsket sig i musen Polyhymnia, og hvis han formår at samle kronen, bliver han Angleseys konge - men kan en menneskesøn gifte sig med en guddommelig muse? Jerod kommer i et alvorligt dilemma. Skal han gøre sin pligt, tjene sit land og følge sin slægts traditioner, eller skal han lytte til sit hjerte?

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1634
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4397
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3413
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1926
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3977

Antal Besøgende

2649337