Transport verden rundt

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Transport verden rundt

Transport verden rundt er en serie for de 8-9 årige, der er i gang med at lære at læse. Bøgerne er let læselige og rigt illustrerede. Serien udgives af forlaget Flachs. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

Biler

Hvad får en bil til at bevæge sig? Kører alle biler på benzin? Hvordan bremser en dragster? Denne bog ser nærmere på de forskellige biltyper, der benyttes til rejser, arbejde og fornøjelse - eksempelvis familiebiler, firehjulstrækkere, racerbiler, stock-cars, limousiner, elbiler, hybridbiler og jetdrevne biler.

 

transport 1

 

Cykler

Hvad er en unicykel? Hvad er en wheelie? Hvad er dæk lavet af? Denne bog beskriver cykler, der anvendes til rejser, til arbejde og for sjov. Her kan du læse om sparkecykler, væltepetere, BMX’er, racercykler, mountainbikes, rickshaws, tandemmer og unicykler.

Fly

Hvordan kan fly holde sig i luften? Hvor mange mennesker kan der være i et mikrolet fly? Hvordan lander en rumfærge? Denne bog beskriver flyvemaskiner, der anvendes til rejser, til arbejdsopgaver og for til at flyve sjov. Her kan du læse om Flyer 1, trafikfly,transportfly, søfly, jagerfly, svævefly, mikrolette fly og rumfærger.

 

transport 2

 

Lastvogne

Hvad er et landevejstog? Kan en sættevogn sendes afsted uden sin trækker? Transporterer tankvogne kun benzin? Bogen fortæller om forskellige typer af lastvogne: Sneplove, kæmpemæssige tipvogne, landevejstog og monstertrucks med kraftige motorer og kæmpestore dæk.

Motorcykler

Hvad er en rickshaw? Hvordan fungerer en motorcykel? Hvor hurtigt kan en superbike køre? Denne bog beskriver motorcykler, der anvendes til rejser, til arbejdsopgaver og til at køre på for sjov. Politifolk på motorcykler hjælper med at gøre trafikken sikker. I mange lande bruger folk motorcykler til at komme på arbejde. Andre motorcykler, f.eks. crossere, er lavet til at køre på ujævne jordbaner.

 

transport 3

 

Udrykning

Hvordan slukker man en skovbrand fra luften? Hvor finder man flyvende læger? Hvorfor skal der være brandbiler i lufthavne? Udrykning ser på de køretøjer, både og flyvemaskiner, der redder mennesker under forskellige forhold: Redningsbåde, der kæmper sig ud til synkende skibe; helikoptere, der redder folk på steder, hvor en ambulance ikke kan komme frem; særlige flyvemaskiner, der henter folk i øde egne og flyver dem på hospitalet.

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4386
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3410
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2646629