Små fakta bøger

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Små fakta bøger

Flachs små fakta bøger er en serie for de 7-9 årige, der er i gang med at lære at læse. Bøgerne har en letlæst tekst og mange flotte billeder. Bøgerne udgives af forlaget Flachs. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

Aber

Hvad æder aber? Hvilke fjender har de? Hvordan taler aber med hinanden? Hvor kloge er aber? I denne bog kan du finde svarene og læse mere om abernes spændende liv.

Antarktis

Hvordan er det at bo på Antarktis? Hvordan bevæger pingviner sig hurtigt hen over isen? Hvem kom først til sydpolen? Hvorfor er sæler så fede?

 

små fakta 1

 

Ballet

Hvordan kan ballet-danserne danse på deres tåspidser? Hvad er en tutu? Hvad sker der på en ballet-skole ?

Bier og hvepse

Hvad spiser bier og hvepse? Hvilken slags bo laver de? Hvordan laver bier honning? I denne bog kan du finde svarene og læse mere om bier og hvepse.

Bjørne

Hvad æder bjørne? Hvor lever de henne? Kan de svømme? Her i bogen kan du finde svarene og læse meget mere om bjørnenes spændende verden.

 

små fakta 2

 

Borge

Hvordan var det at bo i en borg? Hvordan angreb man en borg? Hvordan trænede man falke til jagt? I denne bog kan du finde svarene og mange andre spændende oplysninger om borge.

Brandmænd

Ildebrande, ulykker, katastrofer, jordskælv og oversvømmelser - det er brandmændenes arbejdsplads. Læs om, hvor de arbejder, hvordan de slukker brande og redder folk.

Cowboys

Hvordan var det at være cowboy i det Vilde Vesten? Og er der stadig cowboys? Her i bogen kan du finde svarene og læse mere om dette spændende emne.

Din krop

Har du nogensinde tænkt på, hvad der er inde i dig? Læs i bogen og find ud af, hvad hjerte og lunger gør, hvordan man ser og hører, hvor maden bliver af og meget mere.

 

små fakta 3

 

Dinosaurer

Hvor store var dinosaurer? Hvad spiste de? Hvilke dinosaurer var skræmmende, og hvilke var ufarlige?

Dyr i havet

Hvad lever der på bunden af havet? Hvad lever hajer af? Hvordan svømmer en søhest ?

Edderkopper

Hvad æder edderkopper? Hvor mange øjne har en edderkop? Er der en edderkop, der lever under vandet? I denne bog kan du finde svarene og mange andre oplysninger om edderkopper.

Egyptere

Hvem var de gamle egyptere? Hvorfor byggede de pyramider? Hvordan lavede man mumier? I denne bog kan du finde svarene og mange andre oplysninger om oldtidens egyptere.

Elefanter

Hvor lever elefanter, og hvad æder de? Hvad bruger de snablen til? I denne bog kan du finde svarene og læse mere om elefanternes liv.

Flagermus

Hvordan finder flagermus vej i mørket? Hvor bor de, og hvad spiser de? I denne bog kan du finde svarene og læse mere om flagermusenes spændende liv.

 

små fakta 4

 

Fly

Hvor hurtigt kører et fly ud ad startbanen? Hvad sker der med folks bagage? Hvordan finder piloten vej? I denne bog kan du finde svarene og mange andre oplysninger om fly.

Frøer og haletudser

Hvordan bliver haletudser til frøer? Hvilken frø er den største i verden? Hvordan fanger frøer fluer?

 

små fakta 5

 

Heste og ponyer

Hvordan lever vilde heste? Hvilke heste lever højt mod nord? Hvorfor får heste sko på? I denne bog kan du finde svarene og mange andre oplysninger om heste og ponyer.

Hunde

Hvordan hilser hunde på hinanden? Hvilke hunde kan ikke gø? Hvorfor graver nogle hunde deres legetøj ned?

Hvorfor spiser vi?

Hvorfor skal vi have mad? Og hvad sker der med maden inde i kroppen? Hvilken slags mad gør os store og stærke? I denne bog kan du finde svarene og læse om, hvad der sker inde i din krop.

Jorden

Hvad er det, der gør Jorden så speciel? Det er blandt andet den eneste kendte planet med liv. Men der er også farlige vulkaner, høje bjerge, tørre ørkner og frosne landskaber

Jordskælv og tsunamier

Hvorfor kommer der jordskælv? Hvordan føles de? Hvad er tsunamier, og hvordan dannes de? I denne bog kan du finde svarene og mange andre spændene oplysninger.

jordskælv og tsunamier

Kina

Kina er et stort land. Det er også det land, hvor der bor flest mennesker. I bogen kan man læse om kinesiske dyr, fester, skrift-tegn og meget mere.

Krybdyr

Hvad er krybdyr? Hvor lever de, og hvad æder de? Find svarene og meget mere om disse spændende dyr i denne bog.

Larver og sommerfugle

Hvordan bliver en larve til en sommerfugl? Hvad spiser sommerfugle? Hvad er en natsværmer? I denne bog kan du finde svarene og mange andre oplysninger om larver og sommerfugle?

Lastbiler

Hvad er en trækker? Hvordan kommer en palle op på en lastbil? Hvad laver en dumper? I denne bog kan du finde svarene og mange andre spændende oplysninger om lastbiler

Natdyr

Hvilke dyr kommer frem om natten? Hvordan kan de finde deres mad i mørket? Hvad laver de om dagen? I denne bog kan du finde svarene på disse spørgsmål og mange flere.

 

små fakta 6

 

På rumrejse

Hvordan kommer astronauterne ud i rummet? Hvor bor de, når de kommer derud? Hvad får de tiden til at gå med? I denne bog kan du finde svarene og mange andre oplysninger om rumrejser.

Pingviner

Hvor lever der pingviner, og hvad æder de? Hvordan får de fat i deres føde? I denne bog kan du finde svarene og læse mere om pingviners liv.

Regnskove

Tag med denne bog på en spændende tur ind i regnskoven. Her kan du møde nogle af Jordens mest sære og vidunderlige skabninger. Men regnskoven er i fare! Find ud af, hvad der truer skoven og hvad der kan ske, hvis der ikke gøres noget.

Riddere

Hvordan blev man ridder? Hvad er en page? Hvad lavede en ridder? I denne bog kan du finde svarene og mange andre oplysninger om riddere.

 

små fakta 7

 

Romere

Hvordan levede romerne? Hvor gik de hen for at handle, spise og vaske sig? Hvordan morede de sig? I denne bog kan du finde svarene og mange andre oplysninger om de gamle romere

Rustninger

Hvem bar rustninger? Hvor godt virkede de? Og hvilke våben blev brugt mod rustninger? I denne bog kan du finde svarene og mange andre oplysninger om rustninger.

Slanger.

Hvorfor hvisler slanger? Hvordan fanger de deres bytte, og hvad æder de? Hvordan skifter de hud? I denne bog kan du finde svarene og mange andre spændende oplysninger.

Solsystemet

Hvordan er overfladen på Mars? Hvorfor lyser Venus i mørke? Hvordan kan man finde ud af noget om fjerne planeter? Find svarene og mange flere spændende oplysninger om solsystemet i denne bog.

Storme og tornadoer

Hvilken slags storme findes der? Hvordan bliver lyn og torden til? Hvad er en orkan, og hvorfor skaber den så store ødelæggelser? I denne bog kan du finde svarene og mange andre spændende oplysninger.

 

 

små fakta 8

 

Sørøvere

Hvem var den mest kendte sørøver af alle? Kunne kvinder blive sørøvere? Hvad skete der med sørøvere, der brød reglerne? I denne bog kan du finde svarene og læse om, hvordan sørøverne levede.

Tigre

Hvad æder tigre, og hvordan fanger de deres bytte? Kan tigre svømme? Hvorfor kradser de i træer? I denne bog kan du finde svarene og læse mere om tigrenes liv.

Tog

Hvornår blev de første tog bygget, og hvordan virkede de? Hvem overvåger tog-trafikken? Hvordan kan tog bevæge sig op over stejle bjerg-sider. I denne bog kan du finde svarene og læse mere om tog.

Træer

Udforsk træernes fantastiske verden - fra de dybeste rødder til de højeste trætoppe. Læs om, hvordan træer er i stand til at lave deres egen mad, og om hvordan de kan vokse på selv de mest barske steder. Du vil finde ud af, hvor vigtige træer er for både planter, dyr og mennesker.

Ugler

Hvordan finder ugler rundt i mørket? Hvad spiser de? Hvorfor tuder ugler? I denne bog kan du finde svarene og læse mere om ugler.

 

små fakta 9

 

Ulve

Hvor lever ulve? Hvordan jager de, og hvad spiser de? Hvorfor hyler ulve? I denne bog kan du finde svarene og læser mere om ulve.

Vejret

Hvad får vinden til at blæse? Kan regnen være rød? Hvordan virker tornadoer? I denne bog kan du finde svarene og mange andre oplysninger om vejret.

Vi holder dyr

Hvordan køler svin sig af? Hvorfor bliver fårene klippet? Hvilke dyr holdes i vand? Her i bogen kan du finde svarene og læse mere om dette spændende emne.

Vikinger

Vidste du, at vikingerne både var frygtelige krigere og modige opdagelsesrejsende? Her i bogen kan du læse om, hvordan det var at være viking - om deres huse, fester, skibe, guder og meget mere.

 

små fakta 10

 

Vulkaner

Vidste du, at netop nu er der en vulkan i udbrud et eller andet sted på jorden? I denne spændende bog kan du læse en masse om voldsomme udbrud, frygtelige strømme af lava, dødelige skyer af aske, varme kilder og meget mere.

Æg og fugleunger

Hvilke fugle lægger de største æg? Hvordan lærer de små unger at flyve? I denne bog kan du finde svarene og mange andre oplysninger om fugle?

Astronomi

Hvordan studerer astronomerne planeter, stjerner og galakser? Hvad bruger man en robotbil til? Hvordan virker de forskellige teleskoper? Her i bogen kan du finde svarene og mange andre interessante fakta om astronomi.

 

astronomi små fakta

 

Giftige dyr

Hvorfor er nogle dyr giftige? Hvad sker der, når en slange bider? Kan frøer være giftige? I denne bog kan du finde svarene og læse mere om giftige dyr.

Pandaer

Hvor længe lever pandaerne? Hvad spiser de? Kan pandaer klatre i træer? I denne bog kan du finde svarene og mange andre spændende oplysninger om pandaer.

 

små fakta pandaer

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1627
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3401
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1919
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3969

Antal Besøgende

2639394