Radar

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Radar er en serie fakta bøger for de 9-14 årige. Radar serien udgives af Flachs forlag. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

Formel 1-kører

Hvis man skal være Formel 1-kører, skal man være hurtig, modig og meget dygtig. Find ud af, hvordan det er at have en af verdens mest dramatiske sportsgrene som sit arbejde. Bogen indeholder blandt andet: HISTORIEN Sådan har Formel 1-løb udviklet sig gennem tiden PÅ PLAKATEN Følg Formel 1-helten Lewis Hamiltons karriere REAL-LIFE-BERETNING Nico Hülkenberg fortæller om livet bag rettet på verdens racerbaner.

Free running

Free running skaber med sine akrobatiske moves og sin “uden grænser”-attitude revolution i vores storbyer. Free running indeholder blandt andet: real life-beretning - en adrenalinhungrende free runners spændende oplevelser, en stjerne fortæller, mød Hollywood-skuespilleren, som udfører seje gade-stunts. Interview, læs insider-historien om free running-eksperten Matthew Dickerson


radar free running

Model

De internationale topmodeller vækker opsigt på catwalken, poserer på fantastiske billeder og tjener millioner til sig selv og modedesignerne. men det kræver mere end et godt udseende, at være model. Læs om supermodellernes glamourøse karriere. Bogen indeholder blandt andet: REAL-LIFE-BERETNING Læs om en model, som tjener en formue på sine hænder i stedet for sit ansigt. EN STJERNES HISTORIE Derfor er filmstjernen Scarlett Johansson også en af verdens førende modeller. DEBAT Er det i orden, at modeller er så tynde, eller bør der sættes en grænse?

Snowboarding

At skære dybe spor i den uberørte sne på en stejl bjergside og kaste sig ud i det vidtstrakte blå rum er bare en del af hverdagen for en professionel snowboarder!  Oplev adrenalinsuset på en skyfri dag med nyfalden puddersne. Find ud af, hvordan Shaun White er blevet en levende snowboardlegende. Snowboardstjernen Celia Miller fortæller, hvad der kræves for at blive professionel snowboarder.

Stuntmand

Med dødsforagt og halsbrækkende stunts får de professionelle stuntmænd publikum til actionfilm helt ud på kanten af sæderne. Bogen indeholder blandt andet Real life-beretning: Fra sværdkampe til fald fra svimlende højder. Læs en stuntmands egen action fyldte historie. Portræt: Læs om Paul Darnells vej til berømmelsens tinder som en af filmverdenens førende stuntmænd. Interview: Stuntkvinden Luci “Steel” Romberg giver os Hollywood-insiderviden.

radar professionel fodboldspiller

Professionel fodboldspiller

Tusindvis af jublende fans, masser af action og millionkontrakter - velkommen til et af de mest spændende jobs i sportsverdenen. Professionel fodboldspiller indeholder blandt andet: Real life-beretning: Hårdt arbejde, afsavn og målrettethed - en ung fodboldstjerne på vej op. Hvem er hvem? Der står et helt hold parat på sidelinjen for at holde topfodboldspillerne i kampform. Find ud af, hvem de er. Debat: Tjener fodboldspillere ekstremt mange penge, eller får de en rimelig løn?

Streetdance

Ved at mikse cool storbymusik med hippe og vilde danse-moves får man streetdance. Læs den spændende beretning om et medlem af en streetdancegruppe!  Find ud af, hvordan og hvorfor streetdancen opstod ... Stjernekoreograf Ikeela Sealy fortæller, hvorfor hun elsker streetdance!

Kropsudsmykning

Smuk eller chokerende, elegant eller ekstrem, kropsudsmykning får folk til at spærre øjnene op. Kropsudsmykning er ikke noget nyt. Krystaller, glitter, blomster og dyreprint. En negletekniker fortæller, hvorfor hun elsker sit arbejde. Læs historien om tv-stjernen og tatovøren Kat von D!

radar kropsudsmykning

Freestyle BMX

Freestyle BMX og det adrenalinsus, udøverne oplever, har vakt opsigt inden for ekstremsport. Den professionelle teenage-BMX-kører Mitch Green fortæller om sin karriere. Eksperten Jonathan Nolte giver insiderviden om freestyle BMX. Læs om de højeste, længste og mest utrolige BMX-stunts.

Capoeira

Den fantastiske blanding af kampsport, dans og akrobatik, der trodser tyngdekraften, gør capoeira til en af de mest fascinerende dansestile i dag. Radar går tilbage i tiden for at finde frem til capoeiraens begyndelse. Lær nogle af de mest populære øvelser med vores fotoguides. Find ud af, hvordan capoeira-ekspert Mark Obstfeld blev bidt af at dyrke capoeira


radar boardsports

Boardsport

Tricks, stunts, fart og spænding gør boardkulturen lige så vanedannende, som den er cool. Læs om skaterlegenden Tony Hawk. Seje eksperttips fra Radars professionelle skater Geoff Else. Mærk det fantastiske sus ved mountainboarding!

Street fodbold

Streetfodbold har med sine seje finter og imponerende moves taget gadesportsscenen med storm. Streetfodbold indeholder blandt andet: blogspot - en uge i en professionel streetspillers liv, interview - mød træner og ekspert i streetfodbold, Darren Laver, top fem -tjek fem af de bedste streetspil ud!

radar streetfodbold

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1629
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4365
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3405
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2641738