Friske Fakta

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Friske fakta er en serie bøger for børn i alderen 9-10 år. Bøgerne er skrevet af henholdsvis Ole Steen Hansen og Steffen Kjær. Friske fakta serien udgives af Flachs forlag. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. 

 

Bøger i serien:

Gokart – racerbilen for alle

Der var fuld fart på ned af langsiden. Nu bremser Thomas, for ellers ryger han ud af banen i svinget. Sekunder er lang tid, når man kører gokart. Kampen om de bedste pladser er hård. Læs om en spændende motorsport for både børn og voksne.

friske fakta gokart

Motorcross – en hård motorsport

Et hurtigt kig til siden - hvor langt er de andre nået? Motoren brøler, baghjulet skrider, jord og småsten sprøjter op.  Stefan er 13 år og kører motocross - en spændende sport for både børn og voksne.

friske fakta motorcross

Surfing

Vinden rykker i sejlet. Boardet hamrer i vandet. Den næste bølge kan blive afsættet for en heftig flyvetur. Det er saltvand på læberne, sand mellem tæerne og store oplevelser med vennerne. For surferne er det først og fremmest en livsstil. Og ikke to dage er ens.

friske fakta surfing

Traktortræk

Traktorerne har rigtigt mange hestekræfter! Det kræver mod at trykke gashåndtaget i bund og slippe dem løs. Målet er ikke særlig langt væk, men langt fra alle når det. Tag med til traktortræk - motorsporten med de stærkeste maskiner!

friske fakta traktortræk

Bjergbestigning – mod drømmenes top

Det er stadig nat og iskoldt. Men bjergbestigerne er allerede på vej. De bevæger sig op ad de stejle bjergsider i lyset fra pandelamperne. Bjergbestigerne har et reb imellem sig. Og de er bundet sammen af en fælles drøm. Drømmen om at nå helt op på toppen af bjerget. Et hårdt slag med isøksen, så den sidder godt fast. Og endnu et slag. De må passe godt på.

friske fakta bjergbestigning

Klatring – livet på en klippeside

Det spænder i musklerne. Fingrene er ved at slippe. Blodet pumper i kroppen. Det er nu, klatreren skal bruge al sin energi. Forsigtigt placeres en fod på det lille trin. Nu mangler bare et godt greb til fingrene. Lejren indrettes lige ved klipperne. Her hænger klatrerne ud med vennerne. Sammen dyrker de livsstilen og deler drømmen om nye eventyr.

 

 friske fakta klatring

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1629
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4362
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3405
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3970

Antal Besøgende

2640870