Eventyrlige floder

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Eventyrlige floder

 

Eventyrlige floder er en serie fagbøger for børn i alderen 10 år og derover, skrevet af Paul Manning. Bøgerne udgives af Flachs forlag. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. 

Serien tager læseren med på en spændende rejse langs de største floder i verden. Bøgerne fortæller om flodernes betydning for det omgivende landskab og de samfund, der lever langs med floden. Der er masser af kort og fotos i bøgerne, så læseren kan følge med.

Bøger i serien:

Amazonas

Foretag en rejse på den store Amazonflod fra dens udspring i Andesbjergene i Peru til dens udmunding på Brasiliens østkyst. Undervejs hører du om de gamle inkaer, møder de nulevende indianere og ser, hvad folk langs floden lever af.

amazonas

Yangtze

Foretag en rejse på den store Yangtzeflod fra dens udspring på Det Tibetanske Plateau i provinsen Qinghai til dens udmunding i Det Østkinesiske Hav. Undervejs møder du naxifolket i Lijiang, ser fiskere der bruger skarver og kommer på en bådtur gennem de flotte Tre Kløfter.

yangtze

Themsen

Rejs med på en sejltur på Themsen fra dens udspring i Cotswoldbjergene til mundingen på Englands Nordsøkyst. Undervejs udforsker vi landsbyer i Cotswold, besøger Windsor Castle og hører om, hvordan det romerske London voksede op på Themsens bredder.

Themsen

Nilen

Tag med på en rejse fra Nilens fjerntliggende kilder til floden munding ved Egyptens Middelhavskyst. Undervejs ser vi krokodiller og flodheste, møder ørkenfolkene i Sudan og besøger den imponerende Aswandæmning.

Nilen

 

Ganges

Tag med på en rejse fra udspringet af Ganges i det vestlige Himalaya til flodens munding i Den Bengalske Bugt. Undervejs udforsker vi bjergene i det nordlige Indien, møder hellige mænd og følger hindupilgrimmene ved verdens største religiøse fest.

 

 

 eventyrlige floder ganges

 

 

Mississippi

Tag med på en rejse fra udspringet af Mississippi i det nordlige Minnesota til flodens munding i Den Mexikanske Golf. Undervejs møder vi pelsjægere, handelsfolk og indianere, går på opdagelse i byen St. Louis og lytter til jazz i New Orleans.

 

eventyrlige floder mississippi

 

Billeder: Copyright forlaget Flachs

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690587