Den grusomme sandhed om ...

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Den grusomme sandhed om …

Den grusomme sandhed om … er en serie for børn fra 10 år og opefter, som beskriver de mere ukendte sider at forskellige folkeslag. Bøgerne er skrevet af Jullian Powell og udgives af Flachs Forlag. Den grusomme sandhed om … kan købes gennem forlagets hjemmeside eller lånes på det lokale bibliotek.

Bøger i serien:

1. Aztekerne

Advarsel!
Meningen med denne bog er at afsløre chokerende detaljer af aztekernes historie. Du vil få ting - gruopvækkende ting! - at vide, som du sikkert aldrig har hørt om før. I bogen kan du læse den utrolige, men skinbarlige sandhed om aztekerne, når det drejer sig om alt lige fra krig, slaver, menneskeofringer og gudedyrkelse til børneopdragelse, sygdomsbekæmpelse, sport og spil. Vidste du, at aztekerne afstraffede deres børn ved at holde dem ind over et bål af brændende chilli! Bogen er illustreret med sjove (og ækle!) tegninger, og hele bogen igennem er der gåder og gættelege, så du selv kan forsøge at gætte dig til den grusomme sandhed om aztekerne.

 

den grusomme - aztekerne

 

2. Egypterne

Advarsel!
Meningen med denne bog er at afsløre chokerende detaljer af egypternes historie. Du vil få ting - gruopvækkende ting! - at vide, som du sikkert aldrig har hørt om før. I bogen kan du læse den utrolige, men skinbarlige sandhed om egypterne, når det drejer sig om alt lige fra jagt, krig, slaver, mumier og pyramider til piskning, parykker, magi og medicin! Vidste du, at egypterne fjernede hjernen på lig ved at grave den ud gennem næsen - stykke for stykke? Bogen er illustreret med sjove (og ækle!) tegninger, og hele bogen igennem er der gåder og gættelege, så du selv kan forsøge at gætte dig til den grusomme sandhed om egyptere.

 

den grusomme - ægypterne

 

3. Grækerne

 

Advarsel!
Meningen med denne bog er at afsløre chokerende detaljer af grækernes historie. Du vil få ting - gruopvækkende ting! - at vide, som du sikkert aldrig har hørt om før. I bogen kan du læse den utrolige, men skinbarlige sandhed om grækerne, når det drejer sig om alt lige fra De Olympiske Lege, krig og overtro til sygdom, slim og død! Vidste du at grækerne brugte katapulter til at slynge skorpioner, hvepse og fluer i hovedet på deres fjender! Bogen er illustreret med sjove (og ækle!) tegninger, og hele bogen igennem er der gåder og gættelege, så du selv kan forsøge at gætte dig til den grusomme sandhed om grækerne. 

 

den grusomme - grækerne

 

4. Den grusomme sandhed om romerne

Beskrivelser af en ukendt bagside af romertiden. For eksempler romertidens tandpasta med urin og dyreknogler, opererationer mod hovedpine med metalbor og boksernes handsker med søm og pigge.

 

den grusomme - romerne

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690587