Big business

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Big Business

Big business er en serie fakta bøger for børn på 13 år og opefter. Serien udgives af Flachs forlag. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden. 

Bøger i serien:

Coca cola

Hver dag drikkes der over 1,7 milliarder læskedrikke fremstillet af Coca-Cola Company. Det er en til hvert fjerde menneske på Jorden.
Læs om den utrolige succes i Big Business: Coca-Cola. Her kan du: Møde hjernerne bag varemærket  Coca-Cola og den markedsføring, der har udbredt Coca-Cola til hele verden. Læse om hemmeligheden bag måden at drive forretning på. Lave en markedsføringsplan for dit eget Coca-Cola-produkt. Hvordan er det lykkedes Coca-Cola at skabe et så succesrigt produkt? Hvordan blev Coca-Cola verdens største producent og leverandør af læskedrikke?

bis business coca cola

Microsoft

Læs om, hvordan Microsoft kom til tops blandt firmaer, der laver software til computere. Og om, hvordan Bill Gates visioner har skabt et gigantisk verdensomspændende selskab, der helt har forandret den måde, vi lever og arbejder på.
Læs om den utrolige succes i Big Business: Microsoft. Her kan du: Møde hjernerne bag det kendte varemærke, lige fra Bill Gates til selskabets nuværende chefer. Læse om, hvordan et stort selskab fungerer. Lave en forretningsplan for dit helt eget Microsoft-produkt. Hvordan lykkedes det Microsoft at få placeret sine programmer på næsten alle pc’er i verden? Og hvordan kan selskabet fortsætte med at vokse?

bis business microsoft

Disney

Disney er verdens største selskab inden for underholdning. Det omsætter for mere end 200 milliarder kroner om året. Det tjener penge på film, tv-programmer, forlystelsesparker og alle mulige produkter med Disney-figurer på.
Læs om den utrolige succes i Big Business: Disney. Her kan du: Møde alle hjernerne bag det kendte varemærke, lige fra Disney-brødrene til selskabets chef. Læse om, hvordan Disney tjener sine penge.
Lave en forretningsplan for dit helt eget Disney-produkt. Hvordan er det lykkedes Disney at skabe et så kendt brand? Hvordan er Disney blevet en underholdningsgigant?

 

Big business disney

Apple

Siden premieren har Apple solgt mere end 250 millioner iPods.Mere end 50 millioner mennesker ejer en iPhone, og der blev solgt 15 millioner iPads, det år den blev lanceret.Læs mere om Apples bemærkelsesværdige succeshistorie i Big Business. Apple. Her kan du:- høre om hjernerne bag det populære brand, lige fra opfinderne og reklamefolkene til den øverste chef.- studere forretningsmetoderne i letforståelige tekstbokse.- lave produktionsudviklingsplan for din egen app!Hvad har bidraget til disse kolossale salgstal?Hvordan blev Apple en af det seneste tiårs mest kendte og driftige virksomheder?

big business apple

Facebook

Facebook har mere end 500 millioner aktive brugere. Hver måned bruger de mere end 700 milliarder minutter på hjemmesiden. Grundlæggeren af Facebook er den yngste, der har arbejdet sig til at blive milliardær. Hvordan skabte Facebook verdens største sociale netværk? Hvordan blev Facebook et af et årtis bedst kendte varemærker?

Læs om den utrolige succes i Big Business: FACEBOOK. Her kan du møde alle hjernerne bag det kendte varemærke, læse om, hvordan reklamer gjorde en gratis hjemmeside til en stor forretning, lave en skitse til, hvordan du selv kan opfinde en applikation til Facebook.

 

big business facebook

Google

Google er verdens hurtigste og mest brugte søgemaskine. Google bruges til mere end 70% af alle verdens søgninger på nettet. Google hjælper brugerne med at finde frem til de rigtige oplysninger på mere end 1 milliard hjemmesider.  Hvordan lykkedes det Google at lave helt om på den måde, hvorpå mennesker søger information? Hvordan blev Google et af de bedst kendte og mest dynamiske firmaer i verden?

Læs om den utrolige succes i Big Business: Google. Her kan du møde alle hjernerne bag det kendte varemærke, læse om, hvordan reklamer gjorde en gratis hjemmeside til en stor forretning, lave en forretningsplan for det næste Google-produkt.

 

big business google

Nintendo

Nintendo har solgt 130 millioner DS-konsoller, og mere end 70 millioner mennesker ejer en Wii. Virksomheden har solgt over 4 milliarder videospil på verdensplan. Hvorfor har Nintendo haft succes, hvor andre fejlede? Hvordan blev Nintendo den største og mest succesrige virksomhed inden for videospilbranchen?

Læs mere om Nintendos bemærkelsesværdige succeshistorie i Big Business: Nintendo. Her kan du læse om Nintendos største spiludviklere og virksomhedens forskellige chefer, læse om virksomhedens filosofi og værdigrundlag i overskuelige faktabokse, lave en plan for udvikling af dit helt eget videospil.

 

big business nintendo


Manchester United

 

Manchester United er en af de mest berømte fodboldklubber gennem tiden. Den har næsten 700 millioner fans over hele verden, og holdet vurderes at være £3 milliarder værd! Hvordan fik Manchester United opbygget sådan et succesfuldt internationalt brand?

 

Big business manchester united

 

Billeder: Copyright forlaget Falchs

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1674
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4478
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3464
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1960
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
4029

Antal Besøgende

2690720