Mor Muh

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Mor Muh

Mor Muh er en serie billedbøger for de 3-7 årige, skrevet af Jujja Wieslander. Bøgerne udgives af forlaget Gyldenddal. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

Mor Muh og krage

12 historier om den rare, varme Mor Muh med det store hjerte og hendes ven, Krage, som ikke altid tænker ret meget længere end til spidsen af sit eget næb - men som er god nok på bunden. Krage har bare lidt svært ved at forstå, at Mor Muh ikke er noget helt almindelig ko...

 

Mor Muh læser

Dejlig billedbog om den skægge og fjollede ko Mor Muh - og hendes meget skeptiske ven, KrageKrage pegede på Mor Muh. ”Hmm … hvad lavede DU i nat, om jeg må spørge??? Jeg så godt, at du kom hjem i BILEN!!!”Mor Muh knugede sin bog ind til sig og lukkede øjnene. ”Jeg var på blibluteket. Jeg læste,” sagde hun længselsfuldt.”Køer kan ikke læse bøger. Køer SKAL ikke læse bøger! Køer skal være derhjemme! Krah!” Krage sank sammen i græsset. ”Hvorfor kan du ikke gøre noget almindeligt, cykle og klatre i træer og den slags,” sagde han ynkeligt.”Det er så dejligt med bøger, Krage. Hvis man kan læse, kan man få næsten alting at vide!”

 

mor muh læser

 

Mor Muh og krages jul

Krage begyndte at fare frem og tilbage i stalden. Han standsede foran Mor Muh. "Hvorfor løber jeg rundt?"
"Jeg ved det ikke. Du sagde juleaften ..."
"Ja, og jeg har ikke en eneste julegave til mig."
"Jamen, muh, til dig? Skal du give julegaver til dig selv? "Krage fór videre. "Ja, det skal jeg. Det er den eneste måde, ellers får jeg aldrig nogen pakker. Jeg må skynde mig, jeg må hjem. Hej, hej!"

 

mor muh og krages jul

 

Mor Muh får et sår

"Hej, Mor Muh," sagde Krage. "Hvorfor står du inde i stalden i det her smukke vejr?" "Jeg er syg," sagde Mor Muh med svag stemme. "Knib mig i fjerene, hvad har du lavet! Du har jo en stor bule i panden!" "Ja, og se her!" sagde Mor Muh. "Krah! du har jo plaster over hele maven. Hvad er der sket?!" Ja, hvad er der sket med Mor Muh? En dejlig billedbog om den skønne og meget skøre ko og hendes bedste ven.

 

Mor Muh klatrer i træer

"Fortællingen om dengang, da Mor Muh klatrede i træer, op og ned. Krage slår sig halvt i hjel og klæder sig ud som en høne bare for at tiltuske sig noget wienerbrød eller en bid pizza.""Jeg havde ikke engang tid til at blive et minut. jeg ville bare sige hej og så smutte igen lige bagefter. Og hvad sker der så? Jeg bliver genemblødt. Jeg bliver hvid. Jeg bliver slikket af en ko. Jeg bliver hængt til tørre mellem bondens sokker og underbukser! Jeg har fået nok! Farvel!""Krage fløj sin vej med beslutsomme bask. ""Hej"" sagde Mor Muh. Hun var allerede begyndt at klatre op på grenen igen. ""Selvfølgelig kan køer hænge i knæhaserne. I hvert fald et lille stykke tid

 

mor muh klatrer i træer

 

Mor Muh gør forårsrent

Det er blever forår. Mor Muh har været ude og plukke anemoner, men hun vil også kunne nyde foråret inde fra stalden. Derfor fejer hun nødtørftigt et staldvindue med halen og er tilfreds med den forårsrengøring. Det er den skeptiske og brovtende Krage imidlertid ikke, og han praler med, at han kan gøre stalden rent på fem sekunder. Mor Muh tager ham på ordet, men det viser sig hurtigt, at han snyder. Efter tre vanvittige forsøg er stalden lige så beskidt og noget mere rodet end før.

 

Mor Muh rutsjer

Børnenes rutsjebane ved søbredden frister Mor Muh. Den må hun prøve, men en ko er ikke skabt til rutsjebaner og rutsjebaner er ikke skabt til køer.

 

Mor Muh bygger en træhytte

Mor Muh vil bygge en hytte oppe i et træ. Krage protesterer - for en ko kan jo ikke hamre og save og heller ikke klatre i træer. Men Mor Muh kan!.

 

Den store bog om Mor Muh og krage.

I denne store bog er der historier og tegninger til mange timers underholdning i selskab med den sødeste og måske eneste ko i verden, der kan lide at gøre de samme ting som alle andre børn. Mor Muh elsker at cykle, rutsje på rutsjebane og klatre i træer. Det er bare ikke helt så nemt at lære, når man er en ko.

 

mor muh og krage den store

 

Mor Muh kælker

Mor Muh ser, hvordan gårdens børn morer sig med at kælke. Det må hun også prøve, og hendes gode ven Krage lokkes med på kælketuren

 

Mor Muh lærer at cykle og Mor Muh i byen

To historier om den rare, varme Mor Muh med det store hjerte og hendes ven, Krage, som ikke altid tænker ret meget længere end til spidsen af sit eget næb

 

 

 

 

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1633
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4377
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3409
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1924
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3974

Antal Besøgende

2645138