Lille muldvarp

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                           orangecdon                    

Lille Muldvarp

Lille Muldvarp er en billedbogs serie for de 3-6 årige, skrevet af Eduard Petiska. Lille Muldvarp er tegnet af den prisvindende tjekkiske animator og illustrator Zdenek Miler. Han lavede film i mere end 60 år, heraf var de 44 med Lille muldvarp. Historierne om Lille Muldvarp bliver vist på tv i 80 lande og bøgerne om ham er solgt til udgivelse i 17 lande. De danske udgaver udgives af Politikens forlag. Køb bøgerne i dag gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

 

Bøger i serien:

1. Hvordan Lille Muldvarp fik sine bukser

I bogudgaven af den første historie om Lille Muldvarp, har den brug for et par bukser med rigtig gode lommer til alle de fantastiske ting, den finder på sin vej. Men da den slags bukser ikke findes i forvejen, må Lille Muldvarp selv lave sine bukser med hjælp fra alle sine venner i skoven. For de voksne vil det være ren nostalgi. For de nye og helt små læsere vil det være et kært møde med nogle enkle historier fyldt med fantasi og ren livsglæde. 

 

lille muldvarp 1

 

2. Lille Muldvarp og hans lille bil

I denne bog kommer Lille Muldvarp til byen og vil så forfærdelig gerne prøve at køre i bil. Men da ingen tilbyder ham en køretur, må han selv tage affære og med sine gode venners hjælp bygge sin egen bil. For de voksne vil det være ren nostalgi. For de nye og helt små læsere vil det være et kært møde med nogle enkle historier fyldt med fantasi og ren livsglæde. 

 

lille muldvarp 2

 

3. Lille Muldvarp og paraplyen

I denne bog finder Lille Muldvarp en ødelagt paraply i en bunke med skrald. Men selv ødelagte paraplyer kan laves igen, og snart har Lille Muldvarp forvandlet paraplyen til først en faldskærm og så en båd. Men pludselig springer en vred hund frem fra buskene, og Lille Muldvarp må flygte sammen med alle sine venner. Mon en paraply også kan bruges som sikkert gemmested?

 

lille muldvarp 3

 

4. Lille Muldvarp og den grønne stjerne

I denne bog er Lille Muldvarp i gang med forårsrengøringen, da den pludselig finder en grøn sten, der er så smukog skinnende, at den fortjener en plads på himlen mellem allestjernerne. Men hvordan får man en sten op på himlen? Heldigvis har Lille Muldvarp alle sine gode venner i skoven, og snart får den hjælp afbåde frøerne, fuglene og selveste månen.

 

lille muldvarp 4

 

Billeder: Copyright Politikens forlag

Glæd en du kender med en boggave!

Køb en eller flere bøger i serien i dag via vores samarbejdspartner

 

                             orangecdon                    

Menu

Seneste Opdateret

Vaiana   Vaiana er en ny animationsfilm fra Disney. Filmen får dansk biografpremiere...
1630
Skønheden og udyret er oprindeligt et gammelt fransk folke-eventyr, men blev udødeliggjort af...
4368
Er du til dejligt skøre børnebøger, som kan læses på under en time? Så er serien Kaptajn...
3406
Find Dory er en animationsfilm fra Disney Pixar. Filmen har dansk biografpremiere den 25....
1920
Aben, Peter Pedal, er hovedpersonen i en serie børnebøger skrevet af parret H. A. og...
3971

Antal Besøgende

2642315